ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2019: Νωρίτερα πληρώνονται φέτος οι συντάξεις Μαρτίου 2019 ενώ προβλήματα δημιουργούνται με τις επικουρικές αφού με ρυθμούς χειρότερους και από της χελώνας προχωράει η έκδοση των συντάξεων, κύριων και επικουρικών. Διαβάστε αναλυτικά πότε θα πληρωθούν.

Η αναμονή φτάνει τους 27 μήνες για τις κύριες συντάξεις και μέχρι 6 (ΕΞΙ) χρόνια για τις επικουρικές συντάξεις, που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ!

Για την έκδοση συντάξεων δημοσίων υπαλλήλων ο χρόνος έκδοσης είναι κοντά στα ΤΡΙΑ χρόνια και τούτο λόγω της υποβάθμισης της Γενικής Διεύθυνσης Συντάξεων Δημοσίου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους σε απλή Διεύθυνση, της υπαγωγής της στον ΕΦΚΑ και της υποστελέχωσης της.

Και ενώ όλοι οι συνταξιούχοι βιώνουν αυτή την απίστευτη για χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατάσταση, ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος δήλωσε ότι «μέχρι τον Ιούνιο θα εκμηδενισθούν οι καθυστερήσεις στην απονομή των συντάξεων και θα περιοριστούν στους τρεις μήνες».

Οι συντάξεις Μαρτίου σε ΟΓΑ, ΝΑΤ και τα υπόλοιπα ταμεία θα αρχίσουν να καταβάλλονται κανονικά από 27 Φεβρουαρίου 2019 ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί πλήρως έως και τις 4 Μαρτίου 2019 όπως προβλέπει το χρονοδιάγραμμα.

Τα υπόλοιπα ταμεία του υπουργείου Εργασίας θα δώσουν τις συντάξεις Μαρτίου 2019 την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019.

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Μαρτίου 2019 θα καταβληθούν στις 27 Φεβρουαρίου 2019.

Επικουρικές Συντάξεις (ΕΤΕΑΕΠ) Μαρτίου 2019 – Πληρωμή στις 4 Μαρτίου 2019 ημέρα Δευτέρα.

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.