ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ : Για τις συντάξεις είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πλάνο μείωσης συντάξεων, αντιθέτως θα προκύψουν μέχρι και αυξήσεις.

Επιδόματα – Αναστολή εργασίας: Πότε θα δοθεί το Δώρο Χριστουγέννων -Για το δώρο Χριστουγέννων τόνισε ότι θα κατατεθεί μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου.

Για το καθεστώς των αναστολών εργασίας και για τις αμοιβές των εργαζόμενων, που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που συμπεριλαμβάνονται στους πληττόμενους ΚΑΔ, αλλά και την ημερομηνία και τον τρόπο καταβολής του Δώρου Χριστουγέννων μίλησε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Ο Γιάννης Βρούτσης ξεκαθάρισε ότι το επίδομα των 800 ευρώ ήταν η εξαίρεση του Νοεμβρίου και ο κανόνας είναι το επίδομα των 534 ευρώ. «Πάντα είναι σε αντιστοίχιση της οικονομίας, δεν μπορούμε να δώσουμε 800άρι και τον Δεκέμβρη» απάντησε σε ερώτηση που του τέθηκε για το αν υπάρχει περίπτωση, λόγω και των εορτών, το κονδύλι να αυξηθεί.

Επιδόματα – Αναστολή εργασίας: Κανόνας τα 534 ευρώ, λέει ο Γιάννης Βρούτσης – Τι είπε για Δώρο Χριστουγέννων, αυξήσεις σε συντάξεις.

Κοινωνικό Μέρισμα: Οδηγίες για την Αίτηση στο koinonikomerisma.gr.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ 2018: Άνοιξε η πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα 2018.

Κοινωνικό Μέρισμα 2018: Οδηγίες για την Αίτηση στο koinonikomerisma.gr

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.