ΕΛΛΑΔΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Νέα προκήρυξη θα εισαχθεί εντός των ημερών στο ΑΣΕΠ για τελική επεξεργασία. Όλα τα νέα για το επίδομα θέρμανσης και οι πληρωμές για τα προνοιακά επιδόματα

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

Νέα προκήρυξη θα εισαχθεί εντός των ημερών στο ΑΣΕΠ για τελική επεξεργασία.

Ο νέος διαγωνισμός αφορά την προσληψη 89 μονίμων υπαλλήλων σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων.

Η προκήρυξη αυτή δεν σχετίζεται με εκείνη των 1.000 και πλέον θέσεων.

Ο προγραμματισμός για την πλήρωσή της έχει γίνει από τις 5 Απριλίου 2019.

Με σημερινή απόφαση του υπουργού Εργασίας, κ. Γιάννη Βρούτση, δημοσιεύονται στο ΦΕΚ οι 6 θέσεις που αφορούν τα προστατευόμενα άτομα του νόμου 2643/1998.

ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ έως 31 Δεκεμβρίου 2019

ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ : Το επίδομα θα δοθεί κατόπιν αίτησης του δικαιούχου στην σχετική εφαρμογή του TAXISNET, την οποία θα πρέπει να συμπληρώσει έως τις 20 Δεκεμβρίου 2019 και θα πρέπει να πραγματοποιήσει τις σχετικές αγορές από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019.

Ωστόσο αυτό είχε ως συνέπεια να επιδοτείται ένα μικρό μόνο μέρος του κόστους που κατέβαλε ο δικαιούχος (περί του 0,15%), ενώ νοικοκυριά που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να καταναλώσουν το μέγιστο επιτρεπτό, λάμβαναν πολύ μικρότερη επιδότηση.

-Δεν αλλάζουν οι δήμοι που περιλαμβάνονται στις αντίστοιχες ζώνες. Ωστόσο, φέτος θα λάβουν οι ορεινοί δήμοι σε κάθε ζώνη υψηλότερο επίδομα κατά 20%, ενώ για πρώτη φορά θα λάβουν και ορεινές κοινότητες πεδινών δήμων, υψηλότερο επίδομα κατά 20%, όπως προβλέπεται για τους ορεινούς δήμους.

Πληρωμή των προνοιακών και διατροφικών επιδομάτων Δεκεμβρίου 2019

Η πληρωμή στους δικαιούχους γίνεται μετά την έγκριση με υπουργική απόφαση δαπάνης σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της καταβολής (δαπάνες χορήγησης προνοιακών παροχών σε χρήμα σε ΑμεΑ)

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.