ΑΔΗΛΩΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ: Μη υποβολή διορθωτικής δήλωσης: Μετά τη λήξη της προθεσμίας οι δήμοι θα προχωρήσουν σε διασταυρώσεις και θα επιβάλουν πρόστιμα σε όσους έκρυψαν την πραγματική επιφάνεια των ακινήτων τους.

ΑΔΗΛΩΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ: Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: Για τα ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα, κάθε δήλωση διόρθωσης των τετραγωνικών μέτρων γίνεται ανά αριθμό παροχής.

Συνιδιοκτησία ακινήτου: Σε περίπτωση συνιδιοκτησίας θα έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν όλοι οι συνιδιοκτήτες e-mail μέσω των κωδικών Taxisnet. Ο αρμόδιος δήμος θα επικοινωνήσει με τους πολίτες που έχουν υποβάλει δήλωση για τυχόν διευκρινίσεις.

Υποβολή δήλωσης: Η προθεσμία για την υποβολή της δήλωσης των αδήλωτων τετραγωνικών μέτρων εκπνέει στις 31 Μαρτίου 2020.

Αυθαίρετα κτίσματα: Οσοι προχωρήσουν σε ρύθμιση αυθαίρετων χώρων μετά τις 31 Μαρτίου και έως τις 30 Ιουνίου 2020 έχουν προθεσμία να διορθώσουν την επιφάνεια των ακινήτων τους στους δήμους έως τις 30 Ιουνίου 2020.

Η δήλωση αφορά αποκλειστικά διόρθωση της επιφάνειας του ακινήτου με βάση τα πραγματικά στοιχεία και συνιστά γνωστοποίηση της μεταβολής που προήλθε από οποιαδήποτε αιτία (μη υποβολή αρχικής δήλωσης, υποβολή ανακριβούς δήλωσης, τακτοποίηση κ.λπ.), χωρίς να παρέχεται η δυνατότητα τροποποίησης της χρήσης του ακινήτου όπως αυτή εμφανίζεται.

Ποιους αφορά η ρύθμιση: Αφορά ιδιοκτήτες κτισμάτων ή οικοπέδων που δεν τα έχουν δηλώσει στον δήμο και όσους ιδιοκτήτες έχουν δηλώσει ακίνητα με μικρότερο εμβαδόν από το πραγματικό.

Πότε αναμένεται να καταβληθεί το επίδομα ενοικίου του ΟΠΕΚΑ– Κοινωνικό μέρισμα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.