Γράφει η Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως

Η μεγάλη Δεσποτική εορτή της Γεννήσεως του Θεανθρώπου Κυρίου ημών Ιησού Χριστού στη Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως

Η μεγάλη Δεσποτική εορτή της Γεννήσεως του Θεανθρώπου Κυρίου ημών Ιησού Χριστού εορτάσθηκε με κατάνυξη και ιεροπρέπεια σε όλους τους Ναούς της Μητροπόλεώς μας την Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017.

Το πρωί της Δευτέρας από τις 5.00′ τα ξημερώματα οι καμπάνες ήχησαν χαρμόσυνα αναγγέλοντας την ένερξη της χριστουγεννιάτικης Θείας Λειτουργίας σε όλους τους Ναούς μας.

Ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας των Χριστουγέννων στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου την οποία παρακολούθησαν πλήθος κόσμου και οι τοπικοί άρχοντες.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ανεγνώσθη από τον Πρωτοσύγκελλο η Χριστουγεννιάτικη Εγκύκλιος του Μητροπολίτου μας και σχεδόν όλο το εκκλησίασμα προσήλθε και κοινώνησε των Αχράντων Μυστηρίων.

Δεύτερη Θεία Λειτουργία, όπως κάθε χρόνο, τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου και στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος για όσους δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν την πρωινή λειτουργία.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Η Εορτή της Γεννήσεως του Θεανθρώπου Κυρίου στη Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως Η Εορτή της Γεννήσεως του Θεανθρώπου Κυρίου στη Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως Η Εορτή της Γεννήσεως του Θεανθρώπου Κυρίου στη Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως Η Εορτή της Γεννήσεως του Θεανθρώπου Κυρίου στη Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως Η Εορτή της Γεννήσεως του Θεανθρώπου Κυρίου στη Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως Η Εορτή της Γεννήσεως του Θεανθρώπου Κυρίου στη Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως Η Εορτή της Γεννήσεως του Θεανθρώπου Κυρίου στη Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως Η Εορτή της Γεννήσεως του Θεανθρώπου Κυρίου στη Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως Η Εορτή της Γεννήσεως του Θεανθρώπου Κυρίου στη Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.