Σ' αυτήν τη δεύτερη αποφράδα ημέρα για την απανταχού Ρωμιοσύνη, μετά την απόφαση του Ανωτάτου Διοικητικού Δικαστηρίου της Τουρκίας, ο σουλτάνος επικύρωσε με οριστικό διάταγμά του την μετατροπή της πολυθρύλητης Αγίας του Θεού Σοφίας, του στολιδιού της Βασιλίδος των Πόλεων, του αιωνίου συμβόλου της μάνας Ορθοδοξίας, σε μιαρό μουσουλμανικό τέμενος.

Τα παιδιά της Ελληνικής Ορθόδοξης Νεολαίας- ΕΟΝ πάντα παρόντα στις μεγάλες επίκαιρες Εθνικές μάχες παρέστησαν σήμερα έξωθεν της Τουρκικής Πρεσβείας και της ΛΑΕΔ στην Αθήνα, για να διατρανώσουν προς τα θεοστιγή μεμέτια της γείτονος το βροντερό, στιβαρό και ξεκάθαρο μήνυμα, ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες που αντιστέκονται, αντιδρούν και δεν πρόκεται να επιτρέψουν στο σκυλί του κράτους δολοφόνου να συνεχίζει να βεβηλώνει απινώς τα ιερά και τα όσια του Γένους μας, τις εκκλησίες μας, την ιστορία μας, την άσβεστη μνήμη των παππούδών μας.

Ο Ταγίπ θα μάθει σύντομα πως ο καιρός των νενέκων, της υποταγής και της δουλοπρέπειας παρήλθε δια παντός στο εσωτερικό της Ελλάδος. Μία νέα γενεά Ελλήνων Εθνικιστών εκκολάπτεται, οργανώνεται και κινητοποιείται μαζικά, αυτόνομα και δυναμικά. Εκείνοι οι Νέοι Έλληνες καθαροί, άφθαρτοι και κρυστάλλινοι σαν το γάργαρο νερό των βουνών μας, αποφασισμένοι να στείλουν στον αγύριστο τα κόμματα της προδοσίας και της ελληνοτουρκικής φιλίας, θα διεκδικήσουν όσα τα γιουσουφάκια, που μας εξουσιάζουν, δεν τολμούν να ψελλίσουν και θα επιβάλουν στην Τουρκία σκληρή και παραδειγματική τιμωρία για το αίμα, που έχει χύσει, και τους Σταυρούς, που έχει βεβηλώσει, σε βάρος της Φυλής μας.

Ο Άγωνας μας θα πυκνώσει, ενταθεί και επεκταθεί μέχρι τη Νίκη, μέχρι την Απελευθέρωση του αλύτρωτου Ελληνισμού, μέχρι η Αγία Σοφία να ξαναγίνει η κεντρική Εκκλησία της Μεγάλης Ελλάδος και η γαλανόλευκη να κυματίσει υπερήφανα στην Πόλη των Κωνσταντίνων!

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Έλληνας πολίτης

Συγχαρητήρια στα παιδιά της Ελληνικής Ορθόδοξης Νεολαίας για τον αγώνα τους!