Για μια ακόμα φορά ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος εξεδήλωσε την στοργή, το ενδιαφέρον και την αγάπη του, εν’ όψει των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου, προς τις άπορες και εμπερίστατες οικογένειες της ακριτικής Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου.

Συγκεκριμένα την Παραμονή των Χριστουγέννων, παρουσία του οικείου Μητροπολίτου κ. Δαμασκηνού, διενεμήθησαν 150 δέματα τροφίμων σε ισάριθμους δικαιούχους, στο Διδυμότειχο, στην Ορεστιάδα και στο Σουφλί. Τα δέματα αυτά είναι χορηγία της υπεραγοράς «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» και η διεκπεραίωση και ο συντονισμός της δράσης ανήκει στον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, που τελεί υπό τον Γενικό Διευθυντή της Κωνσταντίνο Δήμτσα.

Με παρόμοιες δράσεις η Ένωση Εφοπλιστών ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ διέθεσε διά της Ιεράς Μητροπόλεως δέματα αγάπης για 50 πολύτεκνες οικογένειες. Ομοίως και ο Ελληνικός Στρατός διέθεσε στις κατά τόπους ενορίες δέματα τροφίμων, που επιδόθησαν από τους εφημέριους σε εμπερίστατες οικογένειες.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.