ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: Η πρώτη πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για αύριο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020. Πρόσκαιρες τοπικές χιονοπτώσεις και βροχές στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και στο Αιγαίο αναμένονται το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στα δυτικά. Μικρή πτώση στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο. Έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο.
Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση για αύριο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.
ΕΜΥ Καιρός – Έκτακτο δελτίο: Πιο αναλυτικά νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνές αναμένονται στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στο Νότιο Ιόνιο και στο Αιγαίο, όπου και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές.
ΕΜΥ Καιρός – Έκτακτο δελτίο: Πρόσκαιρες τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά αλλά και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου της Θράκης, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας , της Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και του Βορείου Αιγαίου.
ΕΜΥ Καιρός: Αττική
Καιρός στην Αττική σήμερα: Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά του νομού και σε περιοχές στα βόρεια του λεκανοπεδίου το πρωί.
Βροχή ή χιονόνερο αναμένεται στις υπόλοιπες περιοχές τις ίδιες ώρες.
ΕΜΥ Καιρός – Έκτακτο δελτίο: Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως από το πρωί θα στραφούν σε βόρειους και βορειοανατολικούς και θα παρουσιάσουν μικρή ενίσχυση.
Από το απόγεμα αναμένεται σημαντική εξασθένηση. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 3 έως 6 βαθμούς.
ΕΜΥ Καιρός: Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους.
ΕΜΥ Καιρός – Έκτακτο δελτίο: Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 0 έως 5 βαθμούς.
ΕΜΥ Καιρός: Άνεμοι
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ.
Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές και βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και το μεσημέρι και απόγευμα από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.
Εξαίρεση αποτελεί ο Πατραϊκός όπου οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ.
ΕΜΥ Καιρός: Κλειστα σχολεία λόγω γρίπης
ΕΜΥ Καιρός – Έκτακτο δελτίο: Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -6 έως 5 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -3 έως 7, στη Θεσσαλία από -1 έως 8, στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο από 0 έως 9, στα δυτικά ηπειρωτικά από 1 έως 14, στα νησιά του Ιονίου από 3 έως 12, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 1 έως 5, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 4 έως 11 και στην Κρήτη από 4 έως 13.