To αεροσκάφος με προορισμό το Ντουμπάι, καθηλώθηκε πριν απογειωθεί και οι επιβάτες υποβλήθηκαν σε έλεγχο. Η δεύτερη πτήση που κατευθυνόταν στη Νέα Υόρκη, επέστρεψε στην Αθήνα.

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για δύο πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας Emirates με προορισμό το Ντουμπάι και τη Νέα Υόρκη, έπειτα από πληροφορίες των αρμόδιων αμερικανικών αρχών σχετικά με επιβάτη αραβικής καταγωγής που θεωρείται «ύποπτος» για τρομοκρατία.

Κατά τις αμερικανικές αρχές, το ύποπτο άτομο πιθανόν να είχε επιβιβαστεί σε μία από δύο πτήσεις της Emirates.

Αφού ενημερώθηκαν οι ελληνικές αρχές, το αεροσκάφος που είχε προορισμό το Ντουμπάι, καθηλώθηκε πριν απογειωθεί και στη συνέχεια, οι επιβάτες υποβλήθηκαν σε ελέγχους, χωρίς ωστόσο να προκύψει κάτι.

Σε ό,τι αφορά την πτήση ΕΚ209, η οποία κατευθυνόταν προς τη Νέα Υόρκη, επέστρεψε στην Αθήνα λίγο πριν τις 22:00, συνοδεία δύο μαχητικών αεροσκαφών F-16, όπως προβλέπει το σχετικό πρωτόκολλο.

Αυτήν την ώρα, οι επιβάτες υποβάλλονται σε ελέγχους.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.