ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Όπως αναφέρει η αδερφή του στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE η κρίση ξεπεράστηκε και οι θεράποντες ιατροί του Ευαγγελισμού έκριναν πως ο 62χρονος μπορεί να λάβει το εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ενημέρωση: Ο εν λόγω ιερέας ΔΕΝ έχει σχέση με τον π. Νικόλαο Κούβαρη του Ιερού Ναού του Εσταυρωμένου στην περιοχή της Κολοκυνθούς.

Το οικογενειακό του περιβάλλον τονίζει πως η ψυχολογία του 62χρονου ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση μιας και το όνομά του ακουγόταν σε εκκλησιαστικούς κύκλους αλλά και στην τοπική κοινωνία ότι είχε σχέσεις με τον 53χρονο κατηγορούμενο για την υπόθεση του Κολωνού.

ΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ – ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Δικοί του άνθρωποι μιλούν για απόπειρα αυτοκτονίας εξαιτίας της εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση βρίσκεται γνωστός Ιερέας των Αθηνών, και σήμερα 20 Οκτωβρίου τις πρωινές ώρες μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όταν άνθρωπος του στενού του περιβάλλοντος τον βρήκε λιπόθυμο στο σπίτι του.

Το στενό του περιβάλλον αφήνει να εννοηθεί πως ο Ιερέας είχε πικραθεί πάρα πολύ που το όνομά του έπαιζε (ακόμη και σε επίπεδο φημολογίας) γύρω από το ζήτημα του βιασμού της 12χρονης, μετά από μαρτυρίες κατοίκων για σχέση του 53χρονου φερόμενου ως δράστη με τον συγκεκριμένο Ιερέα.

Σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε στον άνθρωπο περαστικά.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.