ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Νέο θαύμα στην Εκκλησία Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου Κερατέας Αττικής.

Η κυρία Μαρίνα είχε πρόβλημα στο στομάχι και η κόρη της έδωσε ευλογίες από τον Άγιο Ιούδα Θαδδαίο, που τις είχαμε στείλει στην Αυστραλία χρυσή εικόνα του και το λαδάκι και το βιβλίο που είχε παραγγείλει για τη μητέρα της.

Έπινε από το λάδι και προσευχόταν πολύ στον Άγιο Ιούδα Θαδδαίο.

Κάποια στιγμή είδε τον Άγιο πάνω της, την ακούμπησε στη μέση γύρω γύρω και της έφυγαν οι πόνοι από το στομάχι όπου είχε χρόνια προβλήματα.

Της είπε επίσης πως ο Κύριος είναι εξοργισμένος και μίλησε επίσης και για σεισμό που πρόκειται να γίνει.

Ο Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος, δεν έχει καμία σχέση με τον Ιούδα τον Ισκαριώτη που πρόδωσε τον Θεάνθρωπο. Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος ήταν Εβραίος από την Έδεσσα και πολύ μορφωμένος στις θείες Γραφές, είχε ανεβεί στην Ιερουσαλήμ για προσκύνημα την εποχή του Ιωάννου του Βαπτιστού. Όταν άκουσε το κήρυγμα του και είδε την αγγελική του ζωή, τόσο πολύ εντυπωσιάστηκε, ώστε επεδίωξε και βαπτίστηκε απ’ αυτόν.

Μετά όμως, όταν άκουσε τη διδασκαλία και είδε τα θαύματα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, τον ακολούθησε μέχρι το σωτήριο Πάθος. Μετά την Ανάληψη του Κυρίου, επέστρεψε στην πατρίδα του Έδεσσα. Εκεί καθάρισε από τη λέπρα τον τοπάρχη Αύγαρο και κατόπιν τον βάπτισε χριστιανό.

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.