Έκρηξη σημειώθηκε έξω από την εκκλησία του Αγίου Παύλου, κοντά στο σταθμό Λαρίσης στην Αθήνα, λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου και πιο συγκεκριμένα στις 00:30.

Εντοπίστηκαν συνολικά δέκα γκαζάκια – Προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές
Έκρηξη σημειώθηκε έξω από την εκκλησία του Αγίου Παύλου, κοντά στον σταθμό Λαρίσης στην Αθήνα.

Η έκρηξη προκλήθηκε από δέκα γκαζάκια που τοποθέτησαν άγνωστοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, από την έκρηξη σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές, όπως μαύρισμα στα σκαλάκια του ναού.

Η έκρηξη σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου, περίπου στις 00:30 μετά τα μεσάνυχτα.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής πριν τα Φώτα Ζωντανά. Όρθρος Αγίου Σιλβέστρου πάπα Ρώμης με το προεόρτιο των Φώτων Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής προ των Θεοφανείων – Ευλογία και Αγιασμός. Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022 στις 07.30 το πρωί. Ο Άγιος Σίλβεστρος ο Πάπας Ρώμης. Ο Όσιος Σεραφείμ του Σαρώφ. Προεόρτια Φώτων.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΙΝ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022 07.30 – Κυριακή προ των Φώτων.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 2 Ιανουαρίου 2022 της Κυριακής προ των Φώτων live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Κυριακή πριν τα Θεοφάνεια με την εορτή του Αγίου Σιλβέστρου πάπα Ρώμης και του Οσίου Σεραφείμ του Σαρώφ.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.