Ωρα 10:02 ένα ζεύγος τουρκικών F-16 έκανε υπερπτήση πάνω από τις νησίδες Ανθρωποφάγοι και Μακρονήσι, περνώντας σε ύψος 20.000 ποδών πάνω από ελληνικό έδαφος.

Ωρα 10 το πρωί της Πέμπτης δύο ζευγάρια τουρκικών F-16 πέταξαν δύο φορές πάνω από τις νήσους Ανθρωποφάγοι και Μακρονήσι
Στην αναμπουμπούλα που προκλήθηκε από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη επανέρχονται στην πρακτική των προκλήσεων. Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, δύο ζευγάρια από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 πέταξαν πάνω από τα ελληνικά νησιά Ανθρωποφάγοι και Μακρονήσι.

Ωρα 10:02 ένα ζεύγος τουρκικών F-16 έκανε υπερπτήση πάνω από τις νησίδες Ανθρωποφάγοι και Μακρονήσι, περνώντας σε ύψος 20.000 ποδών πάνω από ελληνικό έδαφος.

Ενα λεπτό αργότερα, ώρα 10:03, άλλα δύο τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 πέταξαν και πάλι πάνω από τις νήσους Ανθρωποφάγοι και Μακρονήσι, σε ύψος 11.000 ποδών.

Mε τη συμμετοχή και του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα
Στις 10:30 ξεκίνησε η έκτακτη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ), υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο ΚΥΣΕΑ συμμετέχει και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ο οποίος επέστρεψε εσπευσμένα στην Αθήνα από την Αφρική ματαιώνοντας προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Πράσινο Ακρωτήρι αλλά και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, με δεδομένο ότι το κυβερνητικό συμβούλιο θα εξετάσει πιθανές συνέπειες της ρωσικής εισβολής στις τιμές του φυσικού αερίου και της ηλεκτρικής ενέργειας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.