ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ : Συγκεκριμένα, παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως την προσεχή Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021.

Παράλληλα, σε περίπτωση λαθών, δίνεται η δυνατότητα διόρθωσης των στοιχείων που υποβλήθηκαν στην πλατφόρμα “myBusinessSupport” (www.aade.gr/mybusinesssupport) για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο, έως τις 19 Ιανουαρίου 2021.

ρωτώνται ο κ.κ. Υπουργοί:
1) Προτίθεστε να προχωρήσετε άμεσα σε παράταση της προθεσμίας για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5 έως τις 31/1/2021 προκειμένου να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα η διαδικασία;
2) Προτίθεστε να ανοίξετε την εφαρμογή «my business support» για να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις, ώστε τα στοιχεία στην εφαρμογή να ευθυγραμμίζονται και να συμφωνούν με τις δηλώσεις του Φ.Π.Α.;

Ολιγοήμερη παράταση για όσους θέλουν να ενταχθούν στον 5ο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής δίνει το υπουργείο Οικονομικών.

Συγκεκριμένα, παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως την προσεχή Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021.

Τα παραπάνω έχουν επισημάνει με σχετικές επιστολές τόσο το Οικονομικό Επιμελητήριο όσο και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.).

Επειδή είναι αντικειμενικά και πρακτικά αδύνατη η ολοκλήρωση της διαδικασίας για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5 εντός της αρχικής προθεσμίας.

Επειδή είναι απολύτως αναγκαίο να επιτραπεί στους λογιστές η διόρθωση των στοιχείων.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.