Τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα κατά κλάδο/ειδικότητα για τους υποψηφίους ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ και ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ έχουν καταχωριστεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο (ΚΕΦ. Α΄ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ)».

Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση οδηγείται ο μεγάλος πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ 2Γ/2022 για όλο το Δημόσιο.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει πλήρως το συνεχές ρεπορτάζ του workenter.gr για τον χρόνο έκδοσης της προκήρυξης και το χρονοδιάγραμμα του γραπτού διαγωνισμού 2Γ/2022.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ για το μεγάλο γραπτό διαγωνισμό:

«Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 2Γ/2022 Πρόσκληση/Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στη διαδικασία κατάταξης υποψηφίων με πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό σε πίνακα βαθμολογίας ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ και ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν.4765/2021 (πρώτο στάδιο).

Τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα κατά κλάδο/ειδικότητα για τους υποψηφίους ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ και ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ έχουν καταχωριστεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο (ΚΕΦ. Α΄ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ)».

Τονίζεται με έμφαση ότι το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει εκπαίδευση και στο τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας και θα προσφερθεί στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Κάντε προεγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Δηλαδή, κλείστε από τώρα μία θέση προετοιμασίας. Η εγγραφή θα γίνει μόλις βγει η προκήρυξη.

Σημειώστε ότι το πακέτο προετοιμασίας που προσφέρεται έχει την καλύτερη τιμή στην αγορά, αλλά παράλληλα προσφέρει προετοιμασία και για τις δύο δεξαμενές άντλησης μονάδων: μαθήματα και τεστ αποτελεσματικότητας.

Κάντε τώρα προεγγραφή
Δηλώστε τώρα συμμετοχή και κάντε την προεγγραφή σας, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση: [email protected]

Στο θέμα του μηνύματος γράψτε τη λέξη “ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ” και στο περιεχόμενο το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνό σας.

Με την έκδοση της προκήρυξης, όλοι όσοι έχουν κάνει προεγγραφή θα κληθούν πρώτοι, με αυστηρή σειρά προτεραιότητας, να κάνουν την επίσημη εγγραφή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα υπάρχει σύντομα στην ιστοσελίδα μας.

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.