ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Μια νέα έρευνα που παρουσιάζει σήμερα το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, καταγράφει τα ανησυχητικά και ολοένα αυξανόμενα των περιπτώσεων κατά τις οποίες διώκονται οι χριστιανοί ανά τον κόσμο, αριθμοί που ταυτίζονται με περιγραφή γενοκτονίας.

Σύμφωνα με εσωτερική έρευνα του Υπουργείου Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου που παρουσιάζει σήμερα το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, οι χριστιανοί είναι η πιο στοχοποιημένη θρησκευτική ομάδα στον κόσμο ενώ οι πράξεις βίας εναντίον τους αυξάνονται σε δραματικό βαθμό καθημερινά.

Αγγλικανοί Επίσκοποι σε συνεντεύξεις τους δηλώνουν σοκαρισμένοι από την κλιμάκωση της έντασης των φαινομένων βίας κατά των χριστιανών.

Τα ευρήματα των ερευνών καταδεικνύουν όχι μόνο τη γεωγραφική εξάπλωση του μίσους απέναντι στους χριστιανούς αλλά κυρίως τη σοβαρότητα της καταστάσεως, μιας και σε ορισμένα μέρη τα νούμερα και οι συνθήκες παραπέμπουν στον ορισμό της γενοκτονίας.

Σύμφωνα με την έρευνα οι περιοχές που εντοπίζεται κυρίως το πρόβλημα είναι: Συρία, Ιράκ, Αίγυπτος, Νιγηρία, Φιλιππίνες, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως στόχος είναι να αφανισθεί κάθε στοιχείο που παραπέμπει στον χριστιανισμό, εξ ου και η καταστροφή Ιερών Ναών.

Οι απαγωγές και δολοφονίες Ιερέων και οι βιαιοπραγίες κατά των πιστών φθάνουν αριθμητικά και ποιοτικά τους αριθμούς της Γενοκτονίας τονίζει η έρευνα ενώ οι κυβερνήσεις οφείλουν να φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης τους υπευθύνους.

Απόνερα της γενοκτονίας των Χριστιανών είναι η αποχώρηση από σημαντικές περιοχές, η χριστιανοσύνη τείνει να απαλειφθεί πλήρως στη Μέση Ανατολή.

Στην Παλαιστίνη οι Χριστιανοί ανέρχονται στο 1 τοις εκατό, στη Συρία από 1.7 εκατομμύρια χριστιανούς πλέον έχουμε 450.000, και στο Ιράκ από 1.5 εκατομμύρια πλέον 120.000.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.