ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Στους νέους Μητροπολίτες Λαγκαδά Πλάτωνα και Περιστερίου Γρηγοριο ευχήθηκε σήμερα ο π Δημήτριος στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού.

ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ – ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : ΄΄Ένα νέο κορίτσι έφυγε σε ηλικία 33 ετών και σήμερα κάνουμε το μνημόσυνό της. Αύριο είναι Κυριακή, θα είναι ο Τίμιος Σταυρός εδώ για προσκύνημα, μόνο για προσκύνημα , έχω και εγώ τα δικά μου τα προσωπικά μου θέματα που πρέπει να κοιτάξω μέχρι του Αγίου Δημητρίου.

Αύριο θα πάρουμε δύναμη και ευλογία.

Δεν θα τον πιάσω στα χέρια μου είναι περίεργη εβδομάδα αυτή για μένα. Την άλλη Κυριακή θα γίνει ο βυζαντινός γάμος και όλοι θα τον απολαύσετε και θα τον χαρείτε.

Ποτέ δεν μάλωσα τα παιδιά μου, πάντα προσευχόμουν για αυτά. Όλοι προχωρούμε με τις δοκιμασίες και τον Γολγοθά μας.

Ένας προσκυνητής είδε τον Άγιο Λογγίνο ζωντανό εδώ στην Εκκλησία και αφιέρωσε εικόνα του , η Κλημεντίνη μας είδε τον Άγιο και πήγε στον Αγιογράφο και της λέει δεν ξέρω πως να το φτιάξω. Τον είδε όμως ολοζώντανο και έφτιαξε την αγιογραφία του.

Σήμερα γίνεται η χεοροτονία του Αρχιερέως αδελφικού μου φίλου, συμμαθητού μου στην σχολή αλλά και πνευματικού παιδιού όπως και εγώ του Μακαριστού Λαγκαδά που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Εγώ χαίρομαι ιδιαίτερα και του εύχομαι αυτού του υπέροχου ανθρώπου που προστάτης του είναι ο Άγιος Δημήτριος και ο Άγιος Ιωάννης Θεολόγος να έχει πολλά έτη.

Στη Μητρόπολη Λαγκαδά πήγε ο Τίμιος Σταυρός και σταυρώθηκαν χιλιάδες πιστοί. Εύχομαι να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του.

Ο Μητροπολίτης Περιστερίου Γρηγόριος ένας φοβερός άνθρωπος , προσκύνησε τον Τίμιο Σταυρο.

Η χειροτονία του Μητροπολίτη Λαγκαδά Πλάτωνος (VIDEO-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-3)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.