Το καντήλι του Άγιου Ιούδα Θαδδαίου που άναψε μόνο του και πως βρήκε εργασία μια γυναίκα θαυματουργικά.Ομιλία του π.Δημήτρη, ιερέα των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Παρουσιάζεται πολύ έντονα ο Άγιος και μάλιστα πολλά μικρά παιδιά βλέπουν έναν που γυρίζει εκεί τριγύρω. Ακόμη και πατέρες τον βλέπουν ντυμένο Παπά, αυτό συμβαίνει καθημερινά.

Μια μέρα ένα παιδι φωνάζει πως το καντήλι είναι σβηστό, ζήτησα να το ανάψουν, αλλά ξανακοιτάζω εγώ και άλλα 20 άτομα και βλέπουμε πως είναι ανοιχτό. Όλοι έκαναν τον Σταυρό τους και τότε όλοι έπαιρναν κεριά και άναβαν για να πάρουν στο σπίτι τους το φως και να σταυρώνουν στην εικόνα του Αγίου και να λέτε την εννιαήμερη προσευχή από την οποία 6 χρόνια είχε η κόρη μιας γυναίκας να βρει προσευχή και ξαφνικά την πήραν από μια εταιρία. το είχαν ξεχασμένο στο συρτάρι δυο χρόνια.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί.

Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες.

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.