ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Νέα συγκλονιστική μαρτυρία σήμερα Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 στην Εκκλησία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου Κερατέας.

Ήρθαμε από τη Ρόδο, από τον Ταξιάρχη στις άνω Πέτρες, ερχόμαστε εδώ στον Ταξιάρχη τον Λαυριώτη που είναι εδώ και έγινε με θαύμα αυτό το σπήλαιο, είδανε τον Ταξιάρχη με όραμα εδώ πέρα και έφτιαξαν αυτό το πολύ ωραίο εκκλησάκι σαν κατακόμβη και πραγματικά συγκινούμαι πάρα πολύ.

Η χάρις του Ταξιάρχη και του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου να βοηθήσει όλη την Ελλάδα μας και τους ΈΛΛΗΝΕς και όλον τον κόσμο , να φύγει η πανδημία και η κρίση και να βρούμε το δρόμο μας σαν έλληνες και σαν ορθόδοξοι χριστιανοί.

@ekklisiaonline

Ιερεας προσκυνά τον Ταξιάρχη που δακρυζει στην Κερατεα και συγκλονίζει #εκκλησια

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

@ekklisiaonline

Πλήθη λαού προσκυνούν τον Αγιο Ιούδα το Θαδδαιο#θαδδαιος

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί. Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες.

Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.