Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών με ανακοίνωσή του παρακαλεί πολύ, εφόσον στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδος υπάρχουν συμπολίτες μας – προσωρινοί ή μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής -, οι οποίοι είναι Ουκρανικής καταγωγής ή Ουκρανικής παραδόσεως ή γνωρίζουν έστω και στοιχειωδώς τις ομιλούμενες στην Ουκρανία γλώσσες ή διαλέκτους, να έρθουν σε επικοινωνία με τον ίδιο, σε συνεννόηση με το Ιδιαίτερό του Γραφείο (Υπεύθυνοι: Πρωτ. π. Δημήτριος Μανώλης και η ερίτιμος κ. Σοφία Λίτσα: τηλ. 2231050552 (εσωτ. 9) Email: [email protected]).

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Συμεών προσκαλεί τους συμπολίτες μας, ιδιαίτερα νέους και νέες, οποιασδήποτε ειδικότητας, που ενδιαφέρονται και επιθυμούν να συνδράμουν με την παροχή εθελοντικής διακονίας ή άλλης προσφοράς στις δράσεις τις οποίες ήδη υλοποιεί η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος για την περίθαλψη, υποδοχή και διακονία των προσφύγων πολέμου εκ της Ουκρανίας, ιδίως ορφανών παιδιών, να έρθουν σε επικοινωνία με τον ίδιο τον Σεβασμιώτατο, σε συνεννόηση με “το Αποθετήριο της Αγάπης” (Υπεύθυνοι: Πρωτ. π. Παναγιώτης Σερέτης και Πρωτ. π. Δημήτριος Νασόπουλος): τηλ. 2231050552 (εσωτ. 2) Email: [email protected]).

Οι ενδιαφερόμενοι -ες στην ανωτέρω πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Συμεών μπορούν να προσέλθουν και απευθείας στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως (Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο, Αγράφων 22 – Νέα Άμπλιανη Λαμίας), στις εργάσιμες και ώρες, όπως επίσης να απευθυνθούν απευθείας στον ίδιο τον Σεβασμιώτατο είτε σε κάποια από τις λατρευτικές και ποιμαντικές του υποχρεώσεις (σύμφωνα με το αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Μητροπόλεως εβδομαδιαίο λειτουργικό και ποιμαντικό πρόγραμμά του) είτε στο κινητό του τηλέφωνο με γραπτό μήνυμα email ή sms ή internet (imessage, viber, whats’up, signal).

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.