Με τις ευχές του Μακαριωτάτου μας Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και σε συνεργασία με την ενορία του Αγ. Θεράποντος Ζωγράφου πραγματοποιήθηκε η μονοήμερη εκδρομή του 3ου Γυμνασίου Ζωγράφου την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στην περιοχή Μαρσόρι Αυλώνα Αττικής.

Τα 170 παιδιά με τους συνοδούς καθηγητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όλες τις δυνατότητες που παρέχουν οι εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων, να χρησιμοποιήσουν τα γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλευ και να χαρούν την φύση στους διαμορφωμένους χώρους που η Αρχιεπισκοπή Αθηνών ανακαίνησε τα τελευταία χρόνια και προσφέρει στην νεολαία για την σωματική και την πνευματική αναψυχή τους. Από την ενορία του Αγ. Θεράποντα την εκδρομή συνόδευσαν ο Προϊστάμενος του Ι. Ναού Πρωτοπρ. Χαράλαμπος Πανόπουλος και ο Πρόεδρος του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου Οικον. Παύλος Νεβσεχιρλίογλου.

Στα παιδιά και τους συνοδούς-καθηγητές προσφέρθηκε πλήρες γεύμα (φαγητό,χυμός και γλυκό). Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερα χρόνια που διοργανώνεται εκδρομή του 3ου Γυμνασίου Ζωγράφου στο χώρο των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Οι ιερείς της ενορίας του Αγ. Θεράποντα και ο Διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Ζωγράφου εκ μέρους των μαθητών και μαθητριών ευχαριστούν με ευγνωμοσύνη τον Μακαριώτατο για την ευλογία που δέχθηκαν και τους υπευθύνους των Κατασκηνώσεων για την φιλοξενία και την πληρότητα των εγκαταστάσεων που έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά να ευχαριστηθούν στο μέγιστο βαθμό την μονοήμερη εκδρομή τους.

Eκδρομή του 3ου Γυμνασίου Ζωγράφου στις κατασκηνώσεις της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Eκδρομή του 3ου Γυμνασίου Ζωγράφου στις κατασκηνώσεις της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.