Προσφορά δεμάτων σε < απόρους> και υπερπολύτεκνους. Όπως γίνεται , τουλάχιστον 4 φορές το χρόνο , με το πρακτορείο μεταφορών <ΕΡΜΗΣ> την Παρασκευή ( 23 Ιουλίου 2021) δόθηκαν 23 μεγάλα δέματα με είδη ρουχισμού καινούργια ή σε άριστη κατάσταση , παιγνίδια , παπούτσια και άλλα είδη για την ΠΕΦΙΠ ( Πανελλήνια ένωση φίλων πολυτέκνων ) που ιδρύθηκε από τον Αγιορείτη Μοναχό μακαριστό Νικόδημο Μπιλάλη , και εδρεύει στην οδό Ακαδημίας Αθηνών.

Τα δέματα συγκέντρωσε ο πατήρ Κυριάκος Μανέττας εκπαιδευτικός , εφημέριος του παν/κού ναϋδρίου Αγίας Ειρήνης και Τριών Ιεραρχών Ρόδου.Παρόμοια δέματα στέλλονται στις φυλακές της Κω , στη Λέρο και σε άλλα ιδρύματα.Συγχαρητήρια στους ανώνυμους δωρητές και στο κλιμάκιο συνεργατών του πατρός Κυριάκου Μανέττα, τις κυρίες Βακίνα Ξυπολιτά , Βάσω Γαλουζή, Παρασκευή Ψαρά ,Δέσποινα Καζάνα και Χρήστο Κουσουρτζή. Επίσης την εταιρεία < ΕΡΜΗΣ> Κων/νου Περίανδρο και Κων/νου Βικέντιο για την Δωρεάν μεταφορά ευχόμενοι υγιεία και μακροημέρευση.

Οι διήμερες λατρευτικές εκδηλώσεις για την μνήμη της Οσίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου στο παν/κό ναϋδριο έχουν ως εξής: Την Τρίτη ( 27 Ιουλίου 2021) και ώρα ( 7,30) θα ψαλεί πανηγυρικός Εσπερινός όπου θα χοροστατήσει ο Επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος για πρώτη φορά από τη χειροτονία του.Επίσης θα παρευρίσκεται ο καλλικέλαδος Αρχιμανδρίτης π. Τιμόθεος Τσισμαλίδης από την Πτολεμαϊδα ο οποίος θα κηρύξει το θείο Λόγο.Με τα απαιτούμενα μέτρα για τον κορωνοϊό θα προσφερθούν φαγητά και γλυκά , αρτοκλασίες και τα μήλα της Αγίας στους πιστούς.Μουσική παραδοσιακή και ελαφρά λαϊκά τραγούδια θα παρουσιάσει ο Ροδίτης καλλιτέχνης Αντώνης Σιγανός με την παρέα του.

Την Τετάρτη ( 28 Ιουλίου 2021) το πρωϊ και ώρα ( 7-10,30) θα ψαλεί ο Όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον Αρχιμανδρίτη π. Τιμόθεο και τον πατέρα Γεώργιο Μάτση.Θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος . Θα τελεστεί αρτοκλασία και θα γίνουν τα μνημόσυνα ,τριετές για τα 102 άτομα που κάηκαν στο ΜΑΤΙ Αττικής και το 9μηνο μνημόσυνο του Μητροπολίτη Ιταλίας –Μελίτης κυρού Γενναδίου Ζερβού από την Κρεμαστή Ρόδου.
Στο τέλος θα προσφερθεί πρωϊνό στους πιστούς και κεράσματα.

Την Τετάρτη ( 28 Ιουλίου2021) και ώρα ( 7-9) βραδυνή θα ψαλεί η μικρή Παράκληση της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου ενώ ο καλλικέλαδος π. Τιμόθεος θα τελέσει την Ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου ( Χαιρετισμούς) στην Παναγία μας τιμητικά και θα μιλήσει.Τους Χαιρετισμούς θα ψάλλει η χορωδία της κυρίας Γραμματικής Μοίρα. Θα προσφερθούν άρτοι , αγίασμα, κεράσματα και μήλα της Αγίας.Το ναϋδριον θα παραμείνει ανοιχτό από το πρωϊ της Τετάρτης (28 Ιουλίου) μέχρι τις 10 η ώρα το βράδυ για να προσκυνούν οι πιστοί.
Βοήθεια σε όλους μας.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.