Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Λεμεσό το Σάββατο η εκδήλωση παραποδηλασίας την οποία διοργάνωσε ο ποδηλατικός όμιλος της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ», υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας ποδηλασίας.

Η εκδήλωση με θέμα «Παραποδηλασία – Πηγή Ζωής» έγινε στην αίθουσα Πλεύσης του πολιτιστικού ομίλου Διάστασης στο παλιό λιμάνι Λεμεσού , αφού όμως προηγήθηκε ποδηλασία με παραποδηλάτες και αρκετούς φίλους της ποδηλασίας καθώς και των ποδηλατικών ομίλων Ποδηλατοσαϊνια , ΑΕΛ Λεμεσού και άλλων. Την ποδηλασία συνόδευσε η Αστυνομία Κύπρου μέσω του τμήματος ποδηλατικής αστυνόμευσης της αστυνομικής διεύθυνσης Λεμεσού.

Στην εκδήλωση έγινε καλωσόρισμα στους παρευρισκομένους και εκφράστηκαν ευχαριστίες από τον υπεύθυνο του ποδηλατικού ομίλου «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ», κ. Χάρη Γεωργάκη, για την παραχώρηση του χώρου από τον πολιτιστικό όμιλο διάσταση καθώς και για την κυπριακή ομοσπονδία ποδηλασίας που έθεσε την εκδήλωση υπό την αιγίδα της. Ακολούθησε παρουσίαση του αθλήματος της παραποδηλασίας από τον ομοσπονδιακό προπονητή παραποδηλασίας κ. Ανδρέα Χατζηπαντελή.

Τις εμπειρίες επίσης μέσα από την δική του δράση, μετέφερε στους παρευρισκομένους ο παραποδηλάτης κ. Γιαννάκης Γαβριήλ ο οποίος μέσα από τη δική του πορεία έδωσε το μήνυμα στα άτομα με αναπηρίες για ενασχόληση σε αυτό το άθλημα το οποίο δεν είναι μόνο μέσω άθλησης και διακίνησης αλλά αποτελεί πραγματικά κίνητρο και πηγή ζωής το οποίο συνδυάζεται με το θάρρος τη θέληση και την επιμονή.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.