ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Έκαναν προφορική καταγγελία στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών η οποία όμως δεν έγινε δεκτή.

ΣΟΚ επικρατεί εδώ και λίγη ώρα στο χώρο της Εκκλησίας με την πληροφορία του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE και συγκεκριμένα του Ανδρέα Καραγιάννη που μίλησε με Ιερείς και πιστούς , για τον πολύ αγαπητό Ιερέα π Χ. , ο οποίος πρόσφατα εκδιώχθηκε από μεγάλη Μητρόπολη των Αθηνών και σήμερα καταγγέλλεται από ορισμένες οικογένειες ενοριτών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο συγκεκριμένος Ιερέας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την επικαιρότητα για την φερόμενη εμπλοκή του σε δυστύχημα με το αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρουν πηγές του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, οικογένειες της ευρύτερης περιοχής του Αγίου Νικολάου στην Ανακασα των Αγίων Αναργύρων προχώρησαν σε προφορική καταγγελία προς την Αρχιεπισκοπή Αθηνών για το συγκεκριμένο πρόσωπο, η οποία εν δεν έγινε δεκτή εν πρώτοις ενώ σήμερα οι οικογένειες έχουν ραντεβού με τους δικηγόρους για να συντάξουν νέα καταγγελία.

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

2 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Αθηνά Παναγοπούλου

Στη δική μου αντίληψη πάντως, που ζω, κινούμαι και συμμετέχω στη συγκεκριμένη γειτονιά και ενορία 35 χρόνια τώρα, δεν έπεσε κάτι τέτοιο στην αντίληψή μου, ούτε έφτασε κάτι τέτοιο στ αφτιά μου. Γιατί άραγε;;;;;;;;;

Αυτό που εγώ βλεπω είναι επιτέλους πνευματική αναγέννηση και ζωή στην ενορία μου, κι αυτό όχι γιατί δεν ήθελαν οι προηγούμενοι ιερείς να εργαστούν, αλλά επειδή δεν τους "επιτρέπονταν" στο Ναό τους!! Άκουσον άκουσον!!

Μήπως τώρα δεν αρέσει και ενοχλεί η παρουσία ενός δραστήριου ιερέα;;

Εάν θέλετε να μας προστατεύσετε, όπως λέτε εμάς τους ενορίτες αλλά και την εκκλησία, γράψτε ονοματεπώνυμα και επίσημες υπογεγραμμένες καταγγελίες και μη σπιλωνετε υπολήψεις αληθινά πνευματικών ανθρώπων, με ανυποστατες φήμες και λόγια του αέρα.... Καμία αναστάτωση και κανέναν εφιαλτη δε βλέπω στη γειτονιά και στην ενορία μου!!! Μόνο ευτυχισμένους και πλέον αισιόδοξους ενορίτες, κι αυτό αποδεικνύεται από τον αριθμό του εκκλησιάσματος τις Κυριακές που αυξάνεται εντυπωσιακά, όσο καιρό διακονει ο νέος ιερέας!

Μη συμμετέχετε λοιπόν άθελά σας σε κακόβουλα παιχνίδια κι αφηστε τον ιερέα ν αφοσιωθεί απερισπαστος στο έργο που προσπαθεί να επιτελεσει μέσα από κύματα και τρικλοποδιές κι εμάς τους ενορίτες να αιστανθουμε, επιτέλους, ότι έχουμε άξιο ιερέα στην ενορία μας!

Με εκτιμηση
Αθηνά Παναγοπούλου

2
ΑΘΗΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Εγώ που ζω και συμμετέχω στη συγκεκριμένη ενορία δε γνωρίζω κάτι
απ ολ αυτά που αναφέρει το άρθρο σας!! Γιατί άραγε;;;;;;;
Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως η ενορία μου μετά από πολλά χρόνια αρχίζει ν αποκτά ζωή και αυτό μάλλον δεν αρέσει σε πολλούς....
Αντί να μιλάτε στον αερα, μιλήστε με ονοματεπώνυμα κι ανοίξτε τα χαρτιά σας εάν θέλετε να μας προστατέψετε όπως λέτε και σταματήστε επιτέλους να διαβαλλετε ανθρώπους έντιμους, χωρίς αποδείξεις, μόνο και μόνο επειδή κάνουν τη δουλειά τους με υπευθυνότητα και φόβο Θεού.