Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς για τους κατόχους voucher δεύτερης κατανομής της ΕΕΤΑΑ για τις 15.000 θέσεις. Δήμοι ήδη ανακοινώνουν τον τρόπο εγγραφής στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

Για παράδειγμα σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου με ένα απλό email προς τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής μπορούν να δηλώσουν το voucher τους οι γονείς που κατάφεραν να ενταχθούν στα προγράμματα δωρεάν φιλοξενίας της ΕΕΤΑΑ στην πρόσφατη δεύτερη κατανομή.

Οι γονείς μπορούν να στείλουν τα voucher τους στην διεύθυνση [email protected] έως τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου (καταλυτική ώρα 10.0πμ). Παράλληλα θα πρέπει να συμπληρωθεί, ηλεκτρονικά πάντα, το Ερωτηματολόγιο Εισόδου, μέσω ειδικής εφαρμογής στον σύνδεσμο https://web.eetaa.gr/…/paidikoi…/deltia_2020/index.php και να αποστείλουν την βεβαίωση συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου στο email των παιδικών σταθμών.

Η ισχύς των νέων voucher αρχίζει από 1η Οκτωβρίου. Συνεπώς τυχόν τροφεία που έχουν πληρωθεί από τους γονείς – κατόχους νέων voucher για το μήνα Οκτώβριο θα τους επιστραφούν.

ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε ότι πλήρωσε δικαιούχους αγροτικών προγραμμάτων και η νέα πληρωμή αφορά πάνω από 9.607 παραγωγούς – αγρότες.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε ότι πλήρωσε δικαιούχους ανειλημμένων υποχρεώσεων και ειδικών προγραμμάτων με την νέα πληρωμη. Σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ η πληρωμή έγινε το διάστημα από 9/10/2020 έως 14/10/2020 και αφορά 9.607 δικαιούχους.

Το σύνολο των δικαιούχων που πληρώθηκαν ανέρχονται σε 9.607 και το συνολικό ποσό που κατεβλήθη από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ανέρχεται σε 23.376.664,61 ευρώ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.