ΕΕΤΑΑ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΣΠΑ: Ποιες είναι οι νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ. Από μέρα σε μέρα αναμένεται να εκδοθούν τα οριστικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ.

Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., ως Δικαιούχος της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», θα χορηγήσει, για το σχολικό έτος 2019-2020, voucher, μεταξύ άλλων, σε ωφελούμενους της δράσης για την παροχή θέσεων σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς νηπίων προσχολικής ηλικίας έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση, όπως αυτή ορίζεται από το εκάστοτε ισχύον θεσμικό πλαίσιο, κατά τα αναφερόμενα στη σχετική Πρόσκληση.

ΕΕΤΑΑ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΣΠΑ: Ως εκ τούτου δεν θα μπορούν να λάβουν voucher για το τέκνο τους, το οποίο ηλικιακά, με βάση τα ως άνω αναφερόμενα, δεν μπορεί να υπαχθεί στις διατάξεις της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.»

ΕΕΤΑΑ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΣΠΑ: Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., με βάση τα ανωτέρω και λαμβάνοντας υπόψη το ισχύον θεσμικό πλαίσιο της προσχολικής αγωγής, δηλαδή: ενημερώνει ότι οι αιτούσες/αιτούντες, που διαμένουν στους δήμους στους οποίους εφαρμόζεται πλέον η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση, δεσμεύονται ως προς την υποβολή της αίτησής τους.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΕΤΑΑ δίνει στη δημοσιότητα διευκρινίσεις αναφορικά με το τι μέλλει γένεσθαι με τα vouchers για τους παιδικούς σταθμούς 2019-2020 που θα δοθούν στους διαμένοντες δικαιούχους σε Δήμους που εφαρμόζεται δίχρονη προσχολική εκπαίδευση.

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ

Δήμοι

16 προσλήψεις στον δήμο Τυρνάβου
7 νέες συμβάσεις στην Ήλιδα

7 συμβάσεις στον δήμο Πάρου
7 προσλήψεις στον δήμο Παπάγου – Χολαργού (μέσω ΑΣΕΠ)
25 προσλήψεις στον δήμο Ζωγράφου

Φορείς
11 θέσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας
ΕΚΕΤΑ: Αιτήσεις για 54 προσλήψεις – Ζητούνται οικονομολόγοι, διοικητικοί, μηχανικοί
ΑΣΕΠ: 68 προσλήψεις για ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ με συμβάσεις 9 μηνών

ΑΣΕΠ: Αιτήσεις στη ΣΟΧ1/2019 του Πανεπιστημίου Αιγαίου (18μηνες συμβάσεις)

Προσλήψεις 8 ειδικοτήτων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών
ΑΣΕΠ: 41 προσλήψεις στο Νοσοκομείο Θείας Πρόνοιας

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.