ΕΚΛΟΓΕΣ 2020: Πιο κοντά παρά ποτέ βρίσκονται οι πρόωρες εκλογές 2020 όπως πρώτο έχει αναφέρει το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η Ζωή Κωνσταντοπούλου προωθείται δυναμικά για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση ενώ όπως σημειώνουν πηγές επικαλούμενες φανερές και ΜΗ δημοσκοπήσεις το ΜΕΡΑ 25 του Βαρουφάκη δύσκολα θα μπει στο Βουλή.

Όπως προ μηνός είχε γράψει το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE η χώρα οδεύει ολοταχώς σε πρόωρες εκλογές με πιο πιθανή ημερομηνία τις αρχές Σεπτεμβρίου 2020. Πιθανή η προκήρυξή τους πολύ σύντομα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE της νέας προσπάθειας θα ηγείται Καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών με τις ΄΄ευλογίες΄΄ Γερόντων του Αγίου Όρους.

Η νέα αυτή προσπάθεια αναμένεται να ανακοινωθεί περί τα Μέσα Μαΐου ενώ πηγές θεωρούν αρκετά πιθανή την προκήρυξη πρόωρων εκλογών ακόμη και αυτή την εβδομάδα.

Ο νέος πολιτικός φορέας όπως είχαμε τονίσει θα κινείται δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας σε θέματα συναφή με την Πατρίδα, την Ορθοδοξία και την Παράδοση.

Σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις.

Θα υπάρξουν παρεμβάσεις για τα καίρια ζητήματα της επικαιρότητας ενώ θα γίνει ιδιαίτερο focus στα σενάρια περί μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις από την κυβέρνηση.

Να τονίσουμε πως οι συντελεστές έχουν συνεχή και απρόσκοπτη επικοινωνία με το Άγιο Όρος, όπου και είχε ανακοινωθεί η δημιουργία αυτού του νέου πολιτικού σχηματισμού.

Να σημείωσουμε τέλος πως ο Καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών πρόκειται περί κορυφαίου επιστήμονος ευρείας αποδοχής.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.