Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος τίμησαν με την παρουσία τους το μελωδικό συναπάντημα της χορωδίας «Άρης» με τον διακεκριμένο συνθέτη Στέλιο Πισή στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού το βράδυ της Δευτέρας 16 Μαΐου.

Σκοπός της όλης εκδήλωσης ήταν να τιμηθεί ο Στέλιος Πισής για την τεράστια προσφορά του στη μουσική και τον πολιτισμό της Κύπρου και να παρουσιαστούν στο κοινό ορισμένα από τα ωραιότερα τραγούδια του.

Ο Στέλιος Πισής, παρά τα σοβαρά προβλήματα της υγείας του, κατάφερε να είναι ένας από τους πιο αξιόλογους συνθέτες του τόπου μας, αξιοποιώντας με πολύ μεράκι το μεγάλο τάλαντο που του χάρισε ο Θεός. Η σύνθεση και η ενορχήστρωση έγιναν η καθημερινή του απασχόληση με αποτέλεσμα να μας χαρίσει μοναδικά αριστουργήματα. Η δύναμη της θέλησης, που του επέτρεψε από το κρεβάτι του πόνου να προσφέρει τόσα πολλά, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για κάθε άνθρωπο στις μέρες μας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.