ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΚΕΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ: Διαβάστε ποια είναι τα δικαιολογητικά για τις πληρωμές στο επίδομα ενοικίου ΚΕΑ. Πότε κάνουμε αίτηση για κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ.

Επικουρικές συντάξεις

Το ΕΤΕΑΕΠ (πρώην ΕΤΕΑ) θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις στις Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 ημέρα Τρίτη.

Μπαράζ πληρωμών θα πραγματοποιηθεί έως την Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου καθώς θα καταβληθούν επιδόματα, ΚΕΑ, συντάξεις και επικουρικές συντάξεις στους δικαιούχους.

Το επίδομα παιδιού

Η τέταρτη δόση του επιδόματος του παιδιού για το 2019 αναμένεται να πιστωθεί μεταξύ 25 και 26 Σεπτεμβρίου στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

– Το Κοινωνικο Εισόδημα Αλλεγγύης (ΚΕΑ)

Μεταξύ 27 και 28 Αυγούστου αναμένεται να πιστωθεί το ΚΕΑ στους λογαριασμούς των δικαιούχων. Η πίστωση των χρημάτων θα αφορά όλους όσους έχουν εγκριθεί οι αιτήσεις τους έως τις 31 Ιουλίου 2019

Το επίδομα ενοικίου

Στις 23 Αυγούστου αναμένεται να καταβληθεί το επίδομα ενοικίου στέγασης στους δικαιούχους.

Υπενθυμίζεται πως για τον δικαιούχο το ποσό ανέρχεται στα 70 ευρώ μηναίως και για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού υπάρχει προσαύξηση 35 ευρώ το μήνα.

Το Κοινωνικο Εισόδημα Αλλεγγύης (ΚΕΑ)

Μεταξύ 27 και 28 Αυγούστου αναμένεται να πιστωθεί το ΚΕΑ στους λογαριασμούς των δικαιούχων. Η πίστωση των χρημάτων θα αφορά όλους όσους έχουν εγκριθεί οι αιτήσεις τους έως τις 31 Ιουλίου 2019.

– Οι συντάξεις

Ο ΟΑΕΕ και ο ΟΓΑ θα καταβάλουν τις συντάξεις στις 27 Αυγούστου 2019 ημέρα Τρίτη. Ενώ το Δημόσιο, ΙΚΑ , το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλουν τις συντάξεις στις 29 Αυγούστου 2019 ημέρα Πέμπτη.

Την ίδια ημέρα θα θα καταβληθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

Κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ αίτηση.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.