Γράφει η Μητρόπολη Κωνσταντίας.

Στο πλαίσιο του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αμμοχώστου πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου, στο Αμφιθέατρο Xenion, οι συναντήσεις με τους τελειόφοιτους μαθητές των Λυκείων και των Τεχνικών Σχολών της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου.

Ομιλητής ήταν ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Σταύρος Φωτίου, με θέμα: «Κοινωνικός και επαγγελματικός προγραμματισμός».

Τις διαλέξεις παρακολούθησαν οι τελειόφοιτοι μαθητές του Λυκείου Παραλιμνίου, του Λυκείου Κοκκινοχωρίων Φώτη Πίττα, της Τεχνικής Σχολής Παραλιμνίου, της Περιφερειακής Γεωργικής και Τεχνικής Σχολής Αμμοχώστου/Αυγόρου.

Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τον κύριο Καθηγητή για την αποδοχή του να παρουσιάσει το ιδιαιτέρως σημαντικό αυτό θέμα προς τους μαθητές μας.

Ευχαριστίες οφείλονται επίσης προς τον Επαρχιακό Επιθεωρητή Λάρνακας-Αμμοχώστου δρα Μ. Λοϊζίδη και τις Διευθύνσεις και τους Καθηγητές των σχολείων για τη συνεργασία, όπως επίσης προς τη Διευθύντρια του Xenion Education κ. Κατελίτσα Φυλακτού για τη φιλοξενία.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.