ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Δεν έχει τέλος η προσέλευση πιστών στην Εκκλησία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου στην Κερατέα Αττικής. Όλα τα ΝΕΑ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από τους υπεύθυνους του Ιερού Προσκυνήματος της Κερατέας, χθες Κυριακή δάκρυσε και δεύτερη εικόνα του Ταξιάρχη Μιχαήλ που την είχαν φέρει μαζί τους στο Ιερό Προσκύνημα οικογένειες Ρομά.

Δείτε βίντεο με μαρτυρίες πιστών, Γονείς και παιδιά που είδαν την εικόνα και τα μάτια του Ταξιάρχη ανοιχτά:

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Πλήθη λαού συρρέουν από το πρωί στην Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου στην Κερατέα Αττικής όπου δακρύζει η εικόνα του Ταξιάρχη Λαυριώτη.

Δεκάδες πιστοί προσέρχονται στην Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου στην Κερατέα Αττικής όπου δακρύζει η εικόνα του Ταξιάρχη Λαυριώτη.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Απίστευτες εικόνες σήμερα στην Εκκλησία του Ταξιάρχη Λαυριώτη. «Νιώσαμε τράνταγμα σα σεισμό, έτρεχαν τα μάτια του».

Μέγα σημείο εμφανίσθηκε σήμερα στην Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου στην Κερατέα. Δεκάδες πιστοί επώνυμα καταμαρτυρούν το θαύμα.

«Νιώσαμε τράνταγμα σα σεισμό, έτρεχαν τα μάτια του κόκκινα συνέχεια» είπαν οι προσκυνητές.

Ειδοποιήθηκε η Μητρόπολη Μεσογαίας.

Οι υπεύθυνοι του Ναού μας είπαν πως τα μάτια του Ταξιάρχη έγιναν καταγάλανα, κάποια στιγμή όλοι ένιωσαν ένα δυνατό σεισμό μέσα στον Ναό με αποτέλεσμα να πέσουν τα αντικείμενα και οι εικόνες.

@ekklisiaonline

Άνοιξε τα ματια του και χαμογελούσε ο Ταξιαρχης. #Επιταφιος #Ανασταση #Πασχα #εκκλησια

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.