Σε χθεσινή του ομιλία ο Μόρφου Νεόφυτος στην ιερά μονή της Παναγίας Χρυσοκουρδαλιώτισσας αναφέρθηκε εκ νέου για τη νέα τάξη πραγμάτων και τον πόλεμο στην Ουκρανία, καθώς και τα προοίμια του Παγκοσμίου πολέμου .

Νέο κήρυγμα Μόρφου Νεόφυτου για τα εμβόλια, τον Παγκόσμιο πόλεμο και την «άθεη» Ευρώπη – Όλα όσα ανέφερε την Κυριακή σε ομιλία του.

Παρά το γεγονός ότι για αρκετό χρονικό διάστημα ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος τήρησε σιγή ιχθύος για τα θέματα της πανδημίας μετά τις αρχικές του τοποθετήσεις κατά των εμβολίων που πυροδότησαν ποικίλες αντιδράσεις, αλλά και τις υποδείξεις Αρχιεπισκόπου προς κληρικούς, ώστε να είναι προσεκτικοί στα κηρύγματά τους, επανήλθε με νέες τοποθετήσεις.

Σε χθεσινή του ομιλία ο Μόρφου Νεόφυτος στην ιερά μονή της Παναγίας Χρυσοκουρδαλιώτισσας αναφέρθηκε εκ νέου για τα εμβόλια, τη νέα τάξη πραγμάτων και τον πόλεμο στην Ουκρανία, καθώς και τα προοίμια του Παγκοσμίου πολέμου .

Μεταξύ άλλων ανέφερε «όλα αυτά που ζούμε τώρα με την παγκοσμιοποίηση και δυο χρόνια πριν με μία περίεργη πανδημία με ένα εμβόλιο, που δείχνει τα αποτελέσματά του, με στέρηση τόσων δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Τόνισε επίσης πως τώρα ζούμε τα προοίμια του Παγκοσμίου πολέμου…»

Τα δύο χρόνια του κορωνοϊού συνέχισε, «ήταν απλά η κορύφωση μίας εποχής που τελείωσε και η απαρχή και επανεκκίνηση όπως λένε άνθρωποι της νέας τάξης πραγμάτων, που στο τέλος αποδεικνύεται της νέας αταξίας πραγμάτων αντίχριστης και άθεης αταξίας. Είναι μία αταξία χωρίς Θεό, χωρίς Χριστό και ζήσαμε μέχρι πρότινος της παλαιάς εποχής» ανέφερε.

«Λιθαράκι – λιθαράκι η «άθεη» Ευρώπη, πότε με τους Κουμμουνισμούς της, τους Καπιταλισμούς της, τους Φασισμούς της, διατάραξε πολιτισμό αιώνων σε όλα τα έθνη όχι μόνο στο Ελληνικό μας γένος» είπε.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.