Ο σεισμός έγινε 164 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του νησιού Ουναλάσκα, που βρίσκεται στο αρχιπέλαγος των νησιών Φοξ και είχε εστιακό βάθος 40 χιλιομέτρων.

Ισχυρός σεισμός στις Αλεούτιες Νήσους – Οι κύριες νησιωτικές ομάδες από τα ανατολικά προς τα δυτικά είναι τα νησιά Φοξ, τα νησιά των τεσσάρων βουνών, τα νησιά Αντρέανοφ, Ρατ, Νίαρ και Κομαντόρσκι
Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,5 Ρίχτερ σημειώθηκε στα νησιά Φοξ (ή Αλεούτιες νήσοι), που βρίσκονται στο βόρειο Ειρηνικό σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Ινστιτούτο.

Ο σεισμός έγινε 164 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του νησιού Ουναλάσκα, που βρίσκεται στο αρχιπέλαγος των νησιών Φοξ και είχε εστιακό βάθος 40 χιλιομέτρων.

H εφαρμογή Covid Free GR Wallet αντικαθιστά τα εκτυπωμένα πιστοποιητικά εμβολιασμού, νόσησης και διαγνωστικών ελέγχων. Το νέο αυτό ψηφιακό εργαλείο απλουστεύει σημαντικά την αποθήκευση και επίδειξη των ψηφιακών πιστοποιητικών Covid, διευκολύνοντας έτσι τους ελέγχους, ενώ η χρήση του είναι ιδιαιτέρως απλή.

Οι πολίτες μπορούν να την κατεβάσουν στα κινητά τους μέσω του covidfree.gov.gr καθώς και μέσω του App Store της Apple ή του Google Play Store.

Για να αποθηκευτεί το έγγραφο στο «πορτοφόλι», ο πολίτης μπορεί είτε να σκανάρει το QR code στην εφαρμογή, είτε να το μεταφορτώσει ως αρχείο pdf.

Αμέσως μετά εμφανίζεται η επιλογή «Αποθήκευση στο wallet».

Διαβάστε επίσης⇒ Covid Free Gr Wallet – Η νέα εφαρμογή για ευκολότερη αποθήκευση

Βήμα – βήμα η αποθήκευση του πιστοποιητικού στο Covid Free GR Wallet
Εγκαταστήστε την εφαρμογή στο κινητό τηλέφωνό σας ή στο tablet σας.

Στη συνέχεια, φορτώστε το πιστοποιητικό στην εφαρμογή. Σημειώνεται ότι οι πολίτες που εμβολιάζονται μπορούν να εκδώσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού (ΕΔΩ) είτε το ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό Covid-19 (ΕΔΩ).

Το ανέβασμα του πιστοποιητικού στην εφαρμογή γίνεται με τους εξής δύο τρόπους:

•Με τη σάρωση QR Code (από εκτυπωμένο πιστοποιητικό ή από QR code σε άλλη οθόνη)
•Με την εισαγωγή αρχείου PDF (αφορά όσους έχουν «κατεβάσει» το πιστοποιητικό σε μορφή PDF)

Εφόσον το πιστοποιητικό εισαχθεί στην εφαρμογή, θα εμφανιστεί σε ευκρινή μορφή στο «πορτοφόλι», προκειμένου κατά τον έλεγχο να διαβάζονται εύκολα το όνομα, η ημερομηνία γέννησης και η ημερομηνία εμβολιασμού.

Mε τον ίδιο τρόπο «φορτώνονται» στην εφαρμογή τα πιστοποιητικά νόσησης και τα αποτελέσματα εργαστηριακών τεστ.

Να σημειωθεί ότι η αποθήκευση πιστοποιητικών είναι δυνατή για όσα άτομα ο πολίτης επιθυμεί, κάτι εξαιρετικά χρήσιμο για όλη την οικογένεια.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.