Πάνω από 2.000.000 μερίδες φαγητού μέσα σε δέκα χρόνια έδωσε μέσα από τον θεσμό των ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΑΓΑΠΗΣ η Ιερά Μητρόπολη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών.

Όλα αυτά βέβαια όπως αναφέρει η Ιερά Μητρόπολη έγιναν με την Χάρη και την Βοήθεια του Θεού, με την ακαταπόνητη διακονία πολλών Κληρικών, ιδιαιτέρως του π. Νικολάου Μακρή και του αοιδίμου π. Πλάτωνος Γκιάλη, την εθελοντική συνεργασία εκατοντάδων πιστών, αλλά και φορέων όπως η Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Πυροσβεστική, ο Στρατός και την φιλάνθρωπη αρωγή πολλών χορηγών.

Στο σημείο αυτό και μετά από 10 χρόνια η Ιερά Μητρόπολη συνεχίζει την ίδια διακονία τροποποιώντας το πρόγραμμα της με την προσφορά τροφίμων ή δωροεπιταγών στους ενδεείς αδελφούς μας με την επωνυμία «Εδώκατέ μοι φαγείν». Υπεύθυνοι της Διακονίας αυτής είναι οι Ιερείς π. Δημήτριος Μαρμαράς, π. Γεώργιος Πύρρος, π. Αλέξανδρος Μπογής και ο Γραμματεύς του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου κ. Γεώργιος Ταναίνης.

“Ευχαριστούμε όσους μας συνέδραμαν έως σήμερα και ελπίζουμε να έχουμε την συνέχεια της συνδρομής τους και στην νέα μορφή της Διακονία μας”, καταλήγει η ανακοίνωση της Μητρόπολης.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.