Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος, η καρδιά μας τούτες τις μέρες χτυπάει στη Μονή της Βελλάς στα Ιωάννινα, στο σπίτι της Προστάτιδός μας, εκεί όπου βρίσκεται και φυλάσσεται η θαυματουργή της Εικόνα και άπαντες οι Βελλαϊτες φοιτητές και απόφοιτοι ξαναγυρνάμε στο Μοναστήρι της Παναγιάς μας για να τιμήσουμε υπέρλαμπρα και να εορτάσουμε πανηγυρικά την Γέννηση της Πρυτάνεώς μας, της Κυράς Βελλαϊτίσσης όπως την αποκαλούμε εμείς οι Βελλαϊτες.

Και παρά τα τελευταία πικρά και οδυνηρά σχέδια του Υπ. Παιδείας για την Ακαδημία της Βελλάς, όλοι μας συνεχίζουμε να δραστηριοποιούμαστε και να προσφέρουμε στο χώρο εκείνο πού μας αγκάλιασε και μας φιλοξένησε, προσευχόμενοι και δεόμενοι στη χάρη της να επιτρέψει το καλύτερο για τη Σχολή της.

Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους θεοτοκόφιλους ευσεβείς χριστιανούς να προσέλθουν στην Ιερά Μονή μας το εορταστικό διήμερο 7-8 Σεπτεμβρίου 2021, για να συνεορτάσουμε όλοι μαζί στη χάρη της Παναγιάς μας και να τιμήσουμε το ιερό και σεβάσμιο πρόσωπό της, που τόσα χρόνια κατά θαυμαστό τρόπο είναι δίπλα μας, απαντώντας σε όλα μας τα αιτήματα και ενισχύοντάς μας παντοδαπά στην Ακαδημία της Βελλάς.

Το πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών θα ανακοινωθεί εκ της Ιεράς Μονής το προσεχές διάστημα.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.