ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: Τι αναφέρουν οι νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για την αστυνομία, τι θα γίνει με τα αναδρομικά συνταξιούχων του ΣΤΕ και πως προχωρά η κοινωφελής εργασία.

ASEP προκηρύξεις αστυνομίας ΑΣΕΠ: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες:

1) Στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα τα τηλέφωνα των οποίων περιέχονται στην κάτωθι ιστοσελίδα στο πεδίο «Αναζήτηση Υπηρεσίας»

2) Στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr www.astynomia.gr

3) Στο τηλέφωνο: 213- 1520169

ASEP προκηρύξεις αστυνομίας ΑΣΕΠ: Επισημαίνεται ότι η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων μαζί με όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι μέχρι τις 26 Αυγούστου στις 15.00 στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του κάθε υποψηφίου.

Με την προκήρυξη καθορίζονται οι προϋποθέσεις για την συμμετοχή στον διαγωνισμό και τα προσόντα των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται καθώς και όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν τους ενδιαφερόμενους.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής, εκτός των άλλων, έχουν άνδρες και γυναίκες που δεν υπερβαίνουν το 28ο έτος της ηλικίας τους, είναι απόφοιτοι όλων των τύπων Λυκείου της ημεδαπής ή της αλλοδαπής ή ισότιμου τίτλου σπουδών, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις, έχουν καθαρό ποινικό μητρώο, δεν έχουν τατουάζ στο σώμα τους, δεν έχουν κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών, κ.ά.

Όλα αυτά περιλαμβάνονται αναλυτικά στην προκήρυξη, η οποία αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ.

Αναδρομικά συνταξιούχων και ΣτΕ

Στην πρώτη περίπτωση (αναδρομικά 3,5 δισ. ευρώ) εξετάζονται από την κυβέρνηση σενάρια σταδιακής καταβολής. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης στην εφημερίδα ”Ελεύθερος Τύπος” της περασμένης Κυριακής, πρόθεση της κυβέρνησης είναι να επιστραφούν στους συνταξιούχους ποσά από μειώσεις που κρίθηκαν αντισυνταγματικές από το ΣτΕ, στο πλαίσιο όμως των “δημοσιονομικών αντοχών της οικονομίας”.

Στη δεύτερη (αναδρομικά 12 δισ. ευρώ) εκτιμάται από αρμόδια στελέχη ως εξαιρετικά δύσκολη η διαχείριση του θέματος.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.