ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Το Α.Σ.Ε.Π., έκανε δεκτές τις αιτήσεις των υποψηφίων που είχαν καταβάλει το παράβολο μετά τη λήξη προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, αλλά εντός της προθεσμίας των δύο (2) μηνών που από το νόμο προβλέπεται για την καταβολή του.

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Όπως προκύπτει από την απάντηση του ΑΣΕΠ:

1. Στους πίνακες απορριπτέων και των τριών Προκηρύξεων ενεγράφηοαν 1.599, συνολικά, υποψήφιοι

83 της προκήρυξης 1ΕΑ/2019
333 της προκήρυξης 2ΕΑ/2019 και
1.163 της προκήρυξης 3ΕΑ/2019,
με τη μοναδική αιτιολογία «ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ».

2. Προέβη στη διαδικασία ελέγχου καταβολής παροβόλων με τη διασταύρωση των δηλωθέντων από τους υποψηφίους σχετικών στοιχείων με αυτά της Γ.Γ.Π.Σ. του Υπουργείου Οικονομικών.

3. Από τον ανωτέρω έλεγχο προέκυψε ότι κάποιοι από τους υποψηφίους είχαν μεν δεσμεύσει το παράβολο αλλά δεν είχαν καταβάλει και το ποσό που αντιστοιχεί σε αυτό.

Νέους φακέλους είναι έτοιμο να ζητήσει, τις αμέσως προσεχείς ημέρες το ΑΣΕΠ για την συνέχιση της διαδικασίας ελέγχου της προκήρυξης 2Κ/2019 (1.166 θέσεις στην υγεία).

Η διαδικασία σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αφορά την κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στελέχη του ΑΣΕΠ τόνιζαν ότι τα λάθη των υποψηφίων κυρίως, όσον αφορά την απόδειξη της ειδικής εμπειρίας αναγκάζουν την Ανεξάρτητη Αρχή να προσφύγει σε νέους υποψηφίους προκειμένου να βρει σωστές αιτήσεις.

Το γεγονός ότι για την ώρα δεν αναζητούνται νέοι φάκελοι για τις κατηγορίες ΠΕ,ΤΕ,ΥΕ, οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι το ΑΣΕΠ είχε προνοήσει να ζητήσει χιλιάδες φακέλους.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.