ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΣΕΠ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ : Έρχεται περαίωση από την Κυβέρνηση. Στο πλαίσιο της Προκήρυξης 2Ε/2019 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 17/17-5-2019 και ΦΕΚ 31/27-8-2019 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), για την πλήρωση

ΑΣΕΠ ΜΟΝΙΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Έρχεται η έκδοση της δεύτερης, μεγάλης προκήρυξης, πρόσληψης μόνιμου προσωπικού στο δημόσιο.

Μετά την δημοσιοποίηση των ημερομηνιών υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τις 75 θέσεις στην ΑΑΔΕ (6Κ/2019), το ΑΣΕΠ ολοκληρώνει τις επεξεργασίες για την νέα προκήρυξη,

Πρόκειται τις 317 θέσεις στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, η άμεση έκδοση της οποίας αποτελεί ισχυρή απαίτηση της υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου.

Η αναγκαιότητα έκδοσης υπαγορεύεται από το γεγονός ότι περί τα τέλη της χρονιάς ολοκληρώνονται οι συμβάσεις των υπηρετούντων στα συγκεκριμένα Κέντρα όλης της χώρας.

ΑΣΕΠ ΜΟΝΙΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ : Στο πλαίσιο της Προκήρυξης 2Ε/2019 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 17/17-5-2019 και ΦΕΚ 31/27-8-2019 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), για την πλήρωση:

έξι (6) θέσεων Ειδικών Επιστημόνων στο Κέντρο Τεκμηρίωσης και Κοστολόγησης Νοσοκομειακών Υπηρεσιών Ανώνυμη Εταιρεία (ΚΕ.ΤΕ.Κ.Ν.Υ. A.E.) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου,

δύο (2) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην 7η ΥΠΕ Κρήτης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας ενός (1) έτους (Υπουργείο Υγείας) και

μίας (1) θέσης Ελεγκτή Ιατρού στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) με θητεία τριών (3) ετών που μπορεί να ανανεώνεται (Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης),

σύμφωνα με το άρθρο 19 του Ν. 2190/1994 (ΦΕΚ 28/τ.Α΄/3-3-1994), όπως ισχύει, υποβλήθηκαν συνολικά 58 αιτήσεις.

ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Σε περαίωση εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων ετοιμάζει να προχωρήσει η κυβέρνηση.

Κομβικό σημείο για την τελική απόφαση αναμένεται να είναι η στάση των θεσμών στο θέμα του δημοσιονομικού κενού για το 2020.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος, οι προετοιμασίες για το θέμα βρίσκονται στο τελικό στάδιο και η περαίωση θα αφορά τις χρήσεις από το 2013.

Οι εκτιμήσεις είναι πως μπορεί να αποφέρει έσοδα τουλάχιστον 1 δισ. ευρώ το 2020 στα δημόσια ταμεία.

Οι θεσμοί, βέβαια, διαφωνούν επί της αρχής με τις περαιώσεις και τις ρυθμίσεις, επισημαίνοντας πως πλήττουν την κουλτούρα πληρωμών.

Οι ίδιος κυβερνητικός αξιωματούχος, όμως, λέει πως είναι στη διακριτική ευχέρεια της κυβέρνησης να εφαρμόσει το μέτρο, εάν οι θεσμοί εξακολουθούν να «βλέπουν» κενό.

Παράλληλα, υποστηρίζει πως με την περαίωση τουλάχιστον δε θα παραγραφούν χωρίς κανένα όφελος για το Δημόσιο χιλιάδες ανέλεγκτες υποθέσεις.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.