ΑΣΕΠ: Σε νέες προκηρύξεις προχωρά ο ΑΣΕΠ - ASEP, μέσα από το asep.gr. Πρόκειται για διαγωνισμούς που έχουν εγγραφεί στο ημερολόγιο του ΑΣΕΠ και βρίσκονται σε διαφορετικό στάδιο επεξεργασίας. Ορισμένες από αυτές έχουν ολοκληρωθεί, ενώ για άλλες υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το ενδιαφέρον του φορέα. Προβάδισμα στην έκδοση φαίνεται ότι έχουν οι προκηρύξεις των 1.116 θέσεων στα νοσοκομεία και των 757 στους δήμους.

Βάσει του κανόνα 1 προς 1, οι προσλήψεις αυτές είναι δημοσιονομικά ουδέτερες, γίνεται μία πρόσληψη για κάθε μία αποχώρηση και όλες οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν μέσω ΑΣΕΠ και καλύπτουν πραγματικές ανάγκες της δημόσιας διοίκησης.

Οι προσλήψεις τη νέα χρονιά  του ΑΣΕΠ θα ανέλθουν τελικά στις 9.030, καθώς μετά τη συγκέντρωση των στοιχείων από τις υπηρεσίες διαπιστώθηκε ότι αντίστοιχος είναι ο αριθμός όσων αποχώρησαν από τη δημόσια διοίκηση το 2018.

Στον αριθμό αυτό δεν συνυπολογίζονται οι 3.200 προσλήψεις στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και οι 4.500 θέσεις στην Ειδική Αγωγή, καθώς αυτές πραγματοποιούνται χάρη στα δημοσιονομικά περιθώρια που κατοχύρωσε η χώρα.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις ΑΣΕΠ καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (ΚΕΕΛΠΝΟ), Αγράφων 3-5, Μαρούσι Τ.Κ.151 23, απευθύνοντάς την στη Γραμματεία ΚΕΕΛΠΝΟ (τηλ. επικοινωνίας: 210 5212062) με την επισήμανση “ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ2/2018 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”.

 

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.