ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Στο πλαίσιο της προκήρυξης 1Γ/2019 για την πλήρωση 60 θέσεων μονίμων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τράπεζα της Ελλάδος, υποβλήθηκαν συνολικά 6.253 αιτήσεις. Δείτε τα αποτελέσματα της ΑΣΕΠ 3Κ/2018 και πόσο παίρνει παράταση η κοινωφελής εργασία του ΟΑΕΔ.

Για την ΑΣΕΠ 1γ/2019 η πιθανότητα επιτυχίας διαμορφώνεται -περίπου- στο 1:104. Δηλαδή, μία θέση διορισμού διεκδικείται από 104 υποψηφίους.

Σημειώνεται ότι η έναρξη του γραπτού τμήματος της προκήρυξης παγώνει έως και την θυροκόλληση του διατάγματος διάλυσης της Βουλής.

Η διαδικασία αναμένεται να επανεκκινήσει με την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Όπως αναφέρει σημερινό (11/6) έγγραφο από την Ολομέλεια του ΑΣΕΠ, στις 7 Ιουνίου συγκροτήθηκε συνεδρίαση με αρμοδιότητα τον ορισμό Κεντρικής Επιτροπής που θα αναλάβει την υλοποίηση του διαγωνισμού.

Ομαλά εξελίσσεται η διαδικασία κατάρτισης του γραπτού διαγωνισμού της Τράπεζας της Ελλάδος, στα πλαίσια της προκήρυξης 1Γ/2019.

Να σημειώσουμε πως βγήκε το ΦΕΚ για ΑΣΕΠ 3Κ/2018.

ΑΣΕΠ 3Κ/2018

Τώρα τι γίνεται για όσους απασχολήθηκαν επί 3, 4 ή και 5 συναπτά έτη στην καθαριότητα των Ο.Τ.Α. και τώρα πρέπει να αποχωρήσουν από την εργασία τους, λόγω της πλήρωσης των θέσεών τους από τους επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ/2018;

Τα αποτελέσματα της προκήρυξης 3Κ/2018 ανακοινώθηκαν μέσα στην εβδομάδα, κάνοντας πολλούς από τους υποψήφιους εξαιρετικά χαρούμενους, αφού αυτοί κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν μία μόνιμη και σταθερή εργασία, δημιουργώντας, όμως, σε ακόμα περισσότερους στενοχώρια για το λόγο ότι, δεν κατάφεραν να είναι μεταξύ των επιτυχόντων και σε κάποιους από αυτούς επιπρόσθετα το αίσθημα της αδικίας.

Πως προχωρά η κοινωφελής εργασία του ΟΑΕΔ και ποιοι παίρνουν παράταση.

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.