Αγνώριστος έχει γίνει ο Άρης Σερβετάλης. Ο ηθοποιός μίλησε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, για τη σχέση του με τον Θεό αλλά και τον ρόλο του ως Άγιος Νεκτάριος στην ταινία «Man of God».

“Είναι παραχώρηση του Θεού ορισμένα πράγματα που συμβαίνουν, είτε σου έρχονται κάποια πράγματα ως δωράκια για το πώς εσύ θα τα διαχειριστείς. Νομίζω ότι το γεγονός δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία, όταν συμβαίνει είτε ένας θάνατος είτε κάτι όμορφο. Το θέμα είναι πώς το χειρίζεσαι εσύ, εκεί είναι όλο το ενδιαφέρον. Πώς ο Άρης θα διαχειριστεί μια απώλεια, πώς θα διαχειριστεί ένα μεγάλο γεγονός ή κάτι άσχημο… Πώς θα μπω στη διαδικασία σε αυτά τα διλήμματα ή τα μονοπάτια να τοποθετηθώ, τι θέση θα πάρω” περιέγραψε.

“Παλιότερα δεν έπαιρνα θέση, δεν έμπαινα στη διαδικασία να επιλέξω. Πήγαινα και από εδώ και από εκεί, να μην με βλέπουν, να μην κάνω εκείνο, να επιλέξω αυτό που με συμφέρει. Έβλεπες ότι δεν μπορείς να είσαι και στα δύο χωράφια, δεν μπορείς να πας και από τους δύο δρόμους δεν γίνεται” πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Η ταινία αφορά στη ζωή και τη δράση του Άγιου Νεκτάριου, στις συκοφαντίες και τις διώξεις που υπέστη από τους εχθρούς του.
“Υπάρχει η παγίδα η υπερευαισθησία να λειτουργεί αρνητικά. Δεν είναι υγιές να είναι κάποιος υπερευαίσθητος, τόσο πολύ που να μην μπορεί να διαχειριστεί το σύστημα, να μην μπορεί να λειτουργήσει… Χρειάζεται μια κατεύθυνση. Έχω περάσει περίοδο υπερευαισθησίας, δεν είναι εύκολο και εκεί αναγνωρίζω ότι είναι και μια μορφή εγωισμού αυτό” ανέφερε. “Όταν κάνει κάποιος ένα παιδί, φεύγει λίγο από το κέντρο, μπαίνει σε μια άλλη διαδικασία, έρχεται σε μια ισορροπία. Εγώ δεν το έχω αυτό και έπρεπε να το διαμορφώσω με έναν άλλον τρόπο” σημείωσε.

“Η επιτυχία είναι εφήμερη. ΟΚ έκανα κάτι που ήταν επικοινωνήσιμο, αλλά τώρα το βλέπω διαφορετικά. Η επιτυχία έχει πολλές παγίδες. Εγώ τότε φρόντιζα την γιαγιά μου. Η επιτυχία αυτή είχε, ας πούμε, το αποτέλεσμα ότι μου έφερε κάποια έσοδα, τα οποία ήταν απαραίτητα τη δεδομένη στιγμή. Ήταν κάτι απρόσμενο για εμένα” πρόσθεσε για τη σειρά “Είσαι το ταίρι μου” και τον ρόλο που τον έκανε γνωστό σε όλη την Ελλάδα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.