Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021 φέτος του Αγίου Πνεύματος. Χάρη στη δύναμη του Αγίου Πνεύματος απαλλαχτήκαμε από τις αμαρτίες, μ’ αυτήν ξεπλύναμε την ψυχή μας από κάθε ρύπο.

Με τη δωρεά του Αγίου Πνεύματος, ενώ ήμασταν άνθρωποι, γίναμε άγγελοι, όσοι βέβαια θελήσαμε να μάς βοηθήσει η χάρη Του, χωρίς να αλλάξει η φύση μας, αλλά, κι αυτό είναι το πιο αξιοθαύμαστο, διατηρήσαμε την ανθρώπινη φύση μας και μ’ αυτή επιδείξαμε αγγελική συμπεριφορά.

Τόσο μεγάλη είναι λοιπόν η δύναμη του Αγίου Πνεύματος! Και όπως η πραγματική φωτιά όταν δεχτεί τον μαλακό πηλό τον καθιστά σκληρό κεραμίδι, έτσι ακριβώς και η φωτιά του Αγίου Πνεύματος, όταν δεχτεί μια ψυχή συνετή, ακόμη κι αν τη βρει πιο μαλακή κι απ’ τον πηλό, την κάνει πιο γερή κι απ’ το σίδερο.

ΑΡΓΙΕΣ 2021

Πεντηκοστή: Κυριακή 20 Ιουνίου 2021
Αγίου Πνεύματος: Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021
Κοίμηση της Θεοτόκου: Κυριακή 15 Αυγούστου 2021
Ημέρα του ΟΧΙ: Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021
Χριστούγεννα: Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021
Σύναξη της Θεοτόκου: Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Τα τριήμερα του 2021:

Τριήμερο 19-21 Ιουνίου (21/6/2021 Αγίου Πνεύματος)
Τριήμερο 25 – 27 Δεκεμβρίου (25/12/2021 Χριστούγεννα)

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.