Βρισκόμαστε σε μια κρίση της δημόσιας υγείας. Ως χριστιανοί, είναι επιτακτικό να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο για να ξεπεράσουμε τις κοινωνικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, ως αποτέλεσμα της έξαρσης του COVID-19.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους η ελληνορθόδοξη οικογένειά μας σε όλο τον Καναδά μπορεί να δώσει βοήθεια. Ένας από αυτούς είναι να προμηθεύσει προσωπικό εξοπλισμό προστασίας που χρειάζεται από τους επαγγελματίες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή φροντίδας της υγείας και οι οποίοι τόσο γενναία διακινδυνεύουν υπηρετώντας όσους έχουν επηρεαστεί από την πανδημία.

Εάν εσείς ή κάποιος άλλος που γνωρίζετε έχει πρόσβαση στον ακόλουθο προσωπικό εξοπλισμό προστασίας, παρακαλούμε, με πνεύμα αγάπης να σκεφτείτε σοβαρά να κάνετε δωρεά, ακολουθώντας έτσι τα λόγια του Απ. Παύλου προς τους Φιλιππησίους : «Μη τα εαυτών έκαστος σκοπείτω, αλλά και τα ετέρων έκαστος»(Φιλ. 2-4)

Μάσκες (συμπεριλαμβανομένων Ν95 και χειρουργικών μασκών)

Ασπίδες προσώπου

Προστατευτικές στολές και γάντια

Προστατευτικά γυαλιά

Απολυμαντικά χεριών

Ιδιώτες και οργανισμοί μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τον Dr. Γεώργιο Ωραιόπουλο για να συνεννοηθούν για τις δωρεές.

Γεώργιος Ωραιόπουλος, M.D., F.R.C.S.C

Επίκουρος Καθηγητής

Αγγειοχειρουργικής

University Health Network

T: (416) 340-3275

[email protected]

Βρισκόμαστε στην Μεγάλη Τεσσαρακοστή και είναι ιδιαίτερα ο καιρός να δουλέψουμε όλοι μαζί. Να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο. Να στηρίξουμε και να δώσουμε σε αυτούς που είναι άποροι και σε αυτούς που βρίσκονται σε ανάγκη αυτή την περίοδο της δοκιμασίας. Να είμαστε μάρτυρες και ομολογητές της αυτοθυσίας και της αγάπης.

Όλοι ας κάνουμε το χρέος μας, ώστε με τη χάρη του Θεού και τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου και όλων των αγίων να ξεπεράσουμε αυτήν την πανδημία.

Με πατρική αγάπη και θερμές ευχές

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ

Ο ΚΑΝΑΔΑ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.