ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ : Διαβάστε όλες τις ειδήσεις τώρα. Πότε αναμένεται να εκδοθούν τα αποτελέσματα για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ 2Κ/2019. Δείτε τα δικαιολογητικά για εποχικό επίδομα ΟΑΕΔ.

Αποτελέσματα προκήρυξης 2Κ/2019 : Η νέα προκήρυξη δεν έχει καμία σχέση με αυτή των 75 μονίμων που βρίσκεται σε εξέλιξη (6Κ/2019).

Με τον νέο διαγωνισμό θα ζητηθεί, κυρίως, μια ειδικότητα: ΠΕ Τελωνειακών. Ενδέχεται, πάντως, να προστεθούν και διοικητικές θέσεις.

Στην κατεύθυνση έκδοσης της νέας προκήρυξης, δημοσιεύθηκε – με εντολή του υπ. Εργασίας Γ. Βρούτση – η κατανομή των θέσεων που αφορούν τα προστατευόμενα άτομα (αντιστοιχούν 11 άτομα).

Από τα διαθέσιμα στοιχεία προκύπτει ότι οι ελεγκτές του ΑΣΕΠ διαπιστώνουν λάθη σε σημαντικό αριθμό αιτήσεων.

Τα λάθη αυτά θα επιφέρουν μεταβολές στην μοριοδότηση, σε σχέση με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική αίτηση.

Αποτελέσματα – αυτό είναι, πλέον, οριστικό – δεν θα εκδοθούν εντός του 2019

Οι μεταβολές στην κατάταξη των υποψηφίων θα οδηγήσει, πιθανότατα, και σε νέα κλήση για υποβολή φακέλων με δικαιολογητικά

Σε κάθε περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα υπάρξουν τόσες αλλαγές, ώστε όλα είναι πιθανά για τους υποψηφίους της προκήρυξης που διαθέτουν υψηλή μοριοδότηση.

Αποτελέσματα προκήρυξης 2Κ/2019 : Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ελέγχου των αιτήσεων της 2Κ/20129 (1.166 θέσεις).

Δείτε τα δικαιολογητικά για εποχικό επίδομα ΟΑΕΔ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.