ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Απίστευτες επιθέσεις δέχεται από χθες το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE από τη στιγμή που δημοσίευσε πληροφορίες που έφτασαν σχετικά με αιρετική ομάδα που φέρει καταχρηστικά τον τίτλο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται διάψευσης (θα δημοσιευθούν νομίμως όλα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες), υπάρχει πασίγνωστο πρόσωπο που συνδέεται ΑΜΕΣΑ και πληρώνεται για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα από την ομάδα ΄΄Εκκλησία του Θεού΄΄ ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες εβδομάδες να προσχωρήσει εκεί επίσημα.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος τον τελευταίο καιρό μιλούσε σε αίθουσες μαζί με Πλαστικούς Χειρουργους οι οποίοι αποτελούν μέρος της διοίκησης της συγκεκριμένης οργάνωσης.

Είναι προφανές και αυτονόητο πως στόχο έχουν να πλήξουν την Εκκλησία της Ελλάδος και την Ορθοδοξία.

Τις επόμενες ημέρες όλο το ρεπορτάζ από το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Η αιρετική ομάδα Εκκλησία του Θεού

Ανήκουμε στην παγκόσμια Εκκλησία του Θεού, την οποίαν ο Θεός Δημιουργός των πάντων και Πατέρας «απέκτησε μέσω του Αίματος του Σωτήρα και Κυρίου μας Ιησού Χριστού» (Πράξεις αποστόλων 20:28).

Δηλαδή, είμαστε απλοί άνθρωποι διαφόρων κοινωνικών ομάδων κι εθνοτήτων που συνειδητά πιστεύουμε στην Αγία Γραφή, το θεόπνευστο Λόγο του Θεού, και στο Ευαγγέλιο της Χάρης του Θεού, το οποίο είναι «Δύναμη Θεού για σωτηρία σε καθέναν που πιστεύει» (Ρωμαίους 1:16)

Η συνέχεια στο άρθρο ΕΚΤΑΚΤΟ: Αποκαλύψεις για την αιρετική ομάδα Εκκλησία του Θεού-Προσχωρεί πρόσωπο ΒΟΜΒΑ

Καραγιάννης Ανδρέας
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (3 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.