ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Απίστευτες πληροφορίες έφτασαν πριν λίγα λεπτά στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE σχετικά με αιρετική ομάδα που φέρει καταχρηστικά τον τίτλο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται διάψευσης, υπάρχει πρόσωπο που σευνδέεται ΑΜΕΣΑ και πληρώνεται για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα από την ομάδα ΄΄Εκκλησία του Θεού΄΄ ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες εβδομάδες να προσχωρήσει εκεί επίσημα.

Για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα ακολουθήστε μας στα Google News.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος τον τελευταίο καιρό μιλούσε σε αίθουσες μαζί με Πλαστικού Χειρουργους οι οποίοι αποτελούν μέρος της διοίκησης της συγκεκριμένης οργάνωσης.

Είναι προφανές και αυτονόητο πως στόχο έχουν να πλήξουν την Εκκλησία της Ελλάδος και την Ορθοδοξία.

Τις επόμενες ημέρες όλο το ρεπορτάζ από το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Η αιρετική ομάδα Εκκλησία του Θεού

Ανήκουμε στην παγκόσμια Εκκλησία του Θεού, την οποίαν ο Θεός Δημιουργός των πάντων και Πατέρας «απέκτησε μέσω του Αίματος του Σωτήρα και Κυρίου μας Ιησού Χριστού» (Πράξεις αποστόλων 20:28). Δηλαδή, είμαστε απλοί άνθρωποι διαφόρων κοινωνικών ομάδων κι εθνοτήτων που συνειδητά πιστεύουμε στην Αγία Γραφή, το θεόπνευστο Λόγο του Θεού, και στο Ευαγγέλιο της Χάρης του Θεού, το οποίο είναι «Δύναμη Θεού για σωτηρία σε καθέναν που πιστεύει» (Ρωμαίους 1:16)

Ακολουθούμε τον Σωτήρα μας και Κύριό μας Ιησού Χριστό, ο Οποίος μας αγάπησε – όπως αγάπησε και κάθε άνθρωπο στη γή – και γι’ αυτό «παραδόθηκε (στο σταυρικό Του θάνατο) για τα παραπτώματά μας και εγέρθηκε (αναστήθηκε) για τη δικαίωσή μας (τη σωτηρία μας),» (Ρωμ. 4:25)

Η Εκκλησία του Θεού γεννήθηκε την ημέρα που ο απόστολος Πέτρος – μαθητής του Κυρίου για 3 ½ χρόνια – κήρυξε το Ευαγγέλιο του Χριστού στην Ιερουσαλήμ, γεμάτος από το Άγιο Πνεύμα που μόλις είχε στείλει ο Αναστημένος Κύριος σύμφωνα με την υπόσχεσή Του, «θα λάβετε Δύναμη όταν έρθει το Άγιο Πνεύμα πάνω σας και θα Μού είστε μάρτυρες μέσα στην Ιερουσαλήμ και μέσα σε όλη την Ιουδαία και στη Σαμάρεια και έως τα έσχατα της γης» (Πράξεις 1:8). Ο καρπός του χρισμένου αυτού κηρύγματος ήταν να πιστέψουν στον Κύριο Ιησού ως Μεσσία τους (Σωτήρα τους) 3.000 ψυχές! Όχι μόνο Ιουδαίοι, αλλά κι από άλλες εθνότητες που άκουγαν το Μήνυμα του Θεού στις διαλέκτους τους από τους 120 μαθητές που μόλις είχαν ‘βαπτιστεί’ στο Πνεύμα του Θεού. Αυτοί οι άνθρωποι ήταν η απαρχή της Εκκλησίας του Θεού, οι οποίοι αργότερα στην Αντιόχεια ονομάστηκαν για πρώτη φορά Χριστιανοί.

Στο απλό κήρυγμα του Ευαγγελίου που ο Κύριός μας Ιησούς έχει πει ότι «θα κηρυχθεί σε όλη την οικουμένη και προς μαρτυρία σε όλα τα έθνη, και τότε θα έρθει το τέλος (η συντέλεια του αιώνα με το δεύτερο ερχομό Του)» (Κατά Ματθαίο Ευαγγέλιο 24:14), πάντοτε ανταποκρίνονταν κι ανταποκρίνονται καρδιές ανθρώπων που αναγνωρίζουν ότι έχουν ανάγκη τον Σωτήρα Ιησού Χριστό. Αυτό συνέβαινε σε όλη την διάρκεια των 20 αιώνων που πέρασαν σχεδόν σε όλα τα έθνη της γης.

Έτσι έγινε και πριν από αρκετά χρόνια και στην Ελλάδα μας. Μερικοί άνθρωποι άκουσαν και είδαν το απλό και γνήσιο Ευαγγέλιο του Χριστού, με ένα κατανοητό τρόπο, να είναι πραγματικότητα – όχι μόνο τον καιρό εκείνο (τον πρώτο αιώνα) – αλλά και τον καιρό ετούτο! Ανταποκρίθηκαν στο Λόγο του Θεού.

Ζήτησαν τη συγχώρεση του Κυρίου για τις αμαρτίες τους. Μετανόησαν για τον αμαρτωλό τρόπο ζωής τους. Θεραπεύτηκαν από τις διάφορες αρρώστιες τους, κι άρχισαν μελετώντας τη Βίβλο, να Τον λατρεύουν, να Του μιλούν (να προσεύχονται) και να Τον υπηρετούν συνειδητά. Αρκετοί έλαβαν το Άγιο Πνεύμα σύμφωνα με την επαγγελία του απ. Πέτρου, «Μετανοήσατε και ας βαφτιστεί καθένας από σας στο όνομα του Ιησού Χριστού σε άφεση των αμαρτιών σας και θα λάβετε τη δωρεά του Αγίου Πνεύματος.

Γιατί για σας είναι η επαγγελία (υπόσχεση) και για τα τέκνα σας και για όλους όσοι είναι μακριά, όσους προσκαλέσει Κύριος ο Θεός μας.» (Πράξεις 2:38, 39). Με αυτό το Έργο του Τριαδικού Θεού γεννήθηκε και μορφώθηκε η Εκκλησία του Θεού πλήρους Ευαγγελίου στην Ελλάδα. Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε το ΙΣΤΟΡΙΚΟ της Εκκλησίας μας.

Η Εκκλησία μας δεν έχει καμία απολύτως σχέση με καμία αίρεση, σέκτα ή οποιαδήποτε άλλη αποκρυφιστική οργάνωση.

Ανήκει πνευματικά στη Νύφη του Χριστού, στην Εκκλησία Του πάνω στη γη. Εκκλησιαστικά συνεργαζόμαστε και αλληλοϋποστηριζόμαστε – όπως θέλει ο Θεός και μας διδάσκει ο Λόγος Του – με την παγκόσμια Εκκλησία του Θεού (Church of God), η οποία υπάρχει και δραστηριοποιείται επίσημα σε δεκάδες χώρες, όπως στις Η.Π.Α, στην Ευρώπη, στην Ασία, στην Αφρική, στη Μέση Ανατολή, στα Βαλκάνια και αλλού. Εκτός των ΗΠΑ, οι συνειδητοί Χριστιανοί που είναι μέλη των τοπικών εκκλησιών του Θεού ανέρχονται σε 6.000.000 ψυχές. Επίσης στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, συνεργαζόμαστε κι έχουμε καλές σχέσεις με διάφορες εκκλησίες και διακονίες που πιστεύουν στον Βιβλικό Χριστιανισμό. Που αγωνίζονται με τη Χάρη και την Αγάπη του Θεού να διαδίδουν το σωτήριο Ευαγγέλιο του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Στην Ελλάδα μας είμαστε αναγνωρισμένη Εκκλησία με νόμιμη Άδεια από το Υπουργείο Παιδείας (Δια βίου μάθησης) και θρησκευμάτων, εδώ κι αρκετά χρόνια. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τους Χριστιανούς όλων των Χριστιανικών δογμάτων. Είμαστε Έλληνες, Βούλγαροι, Ουκρανοί, Ρουμάνοι, Φιλιππινέζοι,…. Αγαπάμε με την αγάπη του Χριστού μας όλους τους ανθρώπους, και σκοπός μας είναι να εκτελέσουμε την Μεγάλη Εντολή του Κυρίου κι ερχόμενου Βασιλιά μας Ιησού Χριστού, «Πορευτείτε σε όλο τον κόσμο, και κηρύξτε το Ευαγγέλιο σε όλη την κτίση. Όποιος πιστέψει και βαφτιστεί θα σωθεί, όποιος όμως απιστήσει, θα κατακριθεί. Και αυτά τα σημεία θα ακολουθούν εκείνους που θα πιστέψουν: στο όνομά Μου δαιμόνια θα βγάλουν, γλώσσες θα μιλήσουν καινούργιες και στα χέρια φίδια θα σηκώσουν, κι αν κάτι θανάσιμο πιούν, δεν θα τους βλάψει. Πάνω σε αρρώστους τα χέρια θα βάλουν και θα γίνουν καλά» (Κατά Μάρκο Ευαγγέλιο 16:15-18)

Καραγιάννης Ανδρέας
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3.92 (12 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

4 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Και ο Χ παππούς και η Χ γιαγιά στο χωριό πως θα προστατευτούν από τους προβατοσχημους λύκους που το στόμα τους θα στάζει μέλι ;

2

Ο χ παππούς και η χ γιαγιά δεν έχουν μυαλό;

3

Η Εκκλησία του Θεού είναι η Εκκλησία των Εθνών που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη;;;