Το πλοίο θα αναχωρούσε από το λιμάνι του Ηρακλείου για να εκτελέσει το δρομολόγιο Θήρα - Νάξος - Πάρος - Μύκονος - Σύρος - Πειραιάς, με 300 επιβάτες, 31 Ι.Χ. και 13 Δ/K.

Το πλοίο θα αναχωρούσε από το λιμάνι του Ηρακλείου για να εκτελέσει το δρομολόγιο Θήρα – Νάξος – Πάρος – Μύκονος – Σύρος – Πειραιάς
Απαγόρευση απόπλου του E/Γ-O/Γ-T/X “Santorini Palace” N.H. 43, λόγω μηχανικής βλάβης. Το πλοίο θα αναχωρούσε από το λιμάνι του Ηρακλείου για να εκτελέσει το δρομολόγιο Θήρα – Νάξος – Πάρος – Μύκονος – Σύρος – Πειραιάς, με 300 επιβάτες, 31 Ι.Χ. και 13 Δ/K.

Οι εικόνες από την Ινδία με χιλιάδες ανθρώπους να μεταφέρονται όπως-όπως στα νοσοκομεία και το σύστημα Υγείας της χώρας να καταρρέει, με νεκρούς να καίγονται σε αυτοσχέδια υπαίθρια κρεματόρια είχαν συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη. Οι εικόνες αυτές δεν ήταν τυχαίες. Όπως φαίνεται, η ινδική μετάλλαξη ή Δέλτα, είναι πιο μεταδοτική και προκαλεί σοβαρότερα συμπτώματα σε όσους προσβάλλονται. Έρευνα από τη Σκωτία δείχνει ότι όσοι προσβάλλονται από την ινδική μετάλλαξη, έχουν υπερδιπλάσιες πιθανότητες να νοσήσουν σοβαρά σε σχέση με τη λεγόμενη βρετανική μετάλλαξη ή Άλφα και άρα να καταλήξουν στο νοσοκομείο και να κινδυνεύσει η ζωή τους.

Σύμφωνα με στοιχεία από τη Βρετανία, ιδιαίτερο κίνδυνο διατρέχουν όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, ή έχουν κάνει μόνο τη μία δόση, ή τη δεύτερη πριν περάσει το απαιτούμενο διάστημα για την επίτευξη της ανοσίας, καθώς και οι πολίτες που έχουν ιδιαίτερα βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.

Οι ερευνητές από τα Πανεπιστήμια του Εδιμβούργου και του Strathclyde δημοσίευσαν την έρευνά τους στο Lancet, κάτι που σημαίνει ότι είναι πλέον επίσημη, έγκυρη και αποδεκτή από την επιστημονική κοινότητα.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, τα εμβόλια τόσο της Pfizer, όσο και της AstraZeneca είναι αποτελεσματικά απέναντι στην ινδική μετάλλαξη ή Δέλτα, ωστόσο το mRNA της Pfizer δείχνει να είναι πιο αποτελεσματικό απέναντι στη μετάλλαξη που φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα και να θέτει νέους όρους στη μάχη που δίνει η ανθρωπότητα να σταθεί όρθια στην πανδημία.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.