Δείτε τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η ηθοποιός από την επίσκεψή της στους Άγιους Τόπους.

Η Άντζελα Γκερέκου έκανε ένα ταξίδι στην Ιερουσαλήμ, για να επισκεφτεί τους Άγιους Τόπους.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε εκεί μαζί με την ομάδα προσκυνητών που συντόνισε ο πάτερ Ευμένιος, όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή της.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες που τράβηξε στο ταξίδι της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Άντζελα Γκερέκου μοιράστηκε με το κοινό της τις σκέψεις της, αλλά και τα συναισθήματά της, από την επίσκεψή της στους Άγιους Τόπους.

Ειδικότερα, έγραψε: «Ένα οδοιπορικό στους Άγιους Τόπους αν το επιτρέψεις στον εαυτό σου σε γεμίζει με μοναδικά συναισθήματα Πίστης, Αγάπης, Εσωτερικής Γαλήνης…. Είναι ευλογία να πατάς στα βήματα του Χριστού μας, να προσκυνάς τον Πανάγιο Τάφο, τον χώρο του μαρτυρίου, τον τάφο της Παναγίας μας… Να βλέπεις την λίμνη της Γαλιλαίας… Να βρέχεσαι με το νερο του ποταμού Ιορδανη. Να προσκυνάς στα μοναστηρια της ερήμου του Ιορδάνη.. Στον Άγιο Σάββα.. στον Χοζεβα.. Ατελείωτα προσκυνήματα..στα τόσα θαύματα…Νιώθεις όμως κ απέραντο θαυμασμό, συγκίνηση κ σεβασμό για όλους αυτούς που διαφυλάσσουν τις Θερμοπύλες της Ορθοδοξιας κ του Ελληνισμού! Τον Πατριάρχη μας, τους πατερες.. αλλά κ όλους αυτούς τους μοναχούς κ ασκητές που κάτω ενίοτε από επικίνδυνες συνθήκες συνεχίζουν με απέραντη πίστη να υπηρετούν με αυταπάρνηση αυτούς τους ευλογημένος τόπους! Ευχαριστώ τον Πατέρα Ευμενιο κ όλη την υπέροχη ομάδα προσκυνητών που μου έδωσαν την ευκαρια να μοιραστούμε μαζί αλησμόνητες στιγμές!

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.