Μέχρι και τον δήθεν θάνατο της γυναίκας του επικαλέστηκε ένας 42χρονος για να εξαπατήσει ιερείς στην Κρήτη.

Μια απίστευτη υπόθεση στην Κρήτη ήρθε στο φως της δημοσιότητας, καθώς ένας 42χρονος φέρεται να ζητούσε από ιερείς την οικονομική στήριξη από την εκκλησία και τους πιστούς, επικαλούμενος προβλήματα και δήθεν θανάτους συγγενικών του προσώπων.

Όπως τονίζεται στο cretalive.gr ο συγκεκριμένος άνδρας από τη Μεσσαρά δε δίστασε να παρουσιάσει ως νεκρή και τη σύζυγό του, ενώ φέρεται να παραπλανούσε κατ’ εξακολούθηση τους ιερείς.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ το κουβάρι της υπόθεσης της δράσης του 42χρονου άρχισε να ξετυλίγεται όταν ιερέας κατήγγειλε στην αστυνομία ότι κατά το τελευταίο 3μηνο, ο 42χρονος είχε καταφέρει να αποσπάσει ποσό που υπερβαίνει τις 6.000 ευρώ, καθώς παρουσίαζε ψευδή γεγονότα ως αληθινά.

Το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας, μετέβη στο σπίτι του 42χρονου όπου πραγματοποίησε έλεγχο.

Αποσπούσε χρήματα «για τη γυναίκα του»
Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μπλοκ αποδείξεων, τις οποίες ο άνδρας εικάζεται ότι έκοβε ως αποδεικτικό για τα χρήματα που λάμβανε.

Στο κινητό του τηλέφωνο εντοπίστηκαν πολλές δεκάδες τηλέφωνα ιερέων, εντός κι εκτός Κρήτης, ακόμη και από το Άγιο Όρος.

Όπως προκύπτει από το εν λόγω ρεπορτάζ ο 42χρονος δε δίστασε να εκτυπώσει ακόμα και κηδειόχαρτο για τη σύζυγό του, το οποίο παρουσίασε σε ιερέα εκτός Κρήτης, προκειμένου να ζητήσει χρήματα για την τελετή.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.