Δείγματα… γραφής από τα νιάτα του φαίνεται πως είχε δώσει ο δράστης της επίθεσης με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη.

Ο 37χρονος ιερομόναχος επιδείκνυε παραβατική συμπεριφορά από την εφηβική του ηλικία χωρίς αυτό να τον… εμποδίζει να μπει στον χώρο της Εκκλησίας.

Μάλιστα, επιχείρησε να φοιτήσει στο Λύκειο της Αθωνιάδας Εκκλησιαστικής Ακαδημίας του Αγίου Όρους. Ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς εκδιώχθηκε άρον-άρον από τους ίδιους τους συμμαθητές του!

Σύμφωνα πάντα με το grtimes.gr, μαρτυρίες συμμαθητών του και μετέπειτα κληρικών αναφέρουν πως ο νεαρός από τις Σέρρες να παρενοχλούσε τους μαθητές τού Γυμνασίου οι οποίοι τον κατήγγειλαν για ανάρμοστη συμπεριφορά. Και η απομάκρυνσή του ήταν μονόδρομος.

Δείτε φωτογραφία του δράστη όταν ήταν μαθητής στο Λύκειο της Αθωνιάδας Σχολής, σε μονή του Αγίου Όρους:

Ο 37χρονος, ο οποίος μόλις προχτές πέταξε τα ράσα, φαίνεται πως δεν άλλαξε… πατήματα ούτε όταν εκδιώχτηκε από την Αθωνιάδα Σχολή, αλλά με την επιμονή του κατάφερε να γίνει κληρικός φτάνοντας μάλιστα στον βαθμό του αρχιμανδρίτη.
Καταγγελίες και από τα χωριά που λειτουργούσε
Οι καταγγελίες για την παράνομη και παράτυπη συμπεριφορά του δεν ήταν λίγες από τους πολίτες των χωριών στα οποία ιερουργούσε.

Από το 2014 υπήρχαν σε βάρος του παράπονα και διαμαρτυρίες, αλλά και καταγγελίες για οικονομικές ατασθαλίες, καθώς φέρεται να έπαιρνε… «δανεικά κι αγύριστα» από τους συγχωριανούς του. Επίσης, μια γυναίκα τον κατήγγειλε για επίθεση με καδρόνια, ενώ το 2018 εντοπίστηκε με κοκαΐνη την οποία έκρυβε κάτω από τα ράσα!

Το αποκορύφωμα στον έκνομο βίο του ήρθε το απόγευμα της Τετάρτης όταν «έλουσε» με καυστικό υγρό μητροπολίτες ενώ βρισκόταν ενώπιον του συνοδικού δικαστηρίου το οποίο εξέταζε την έφεσή του στην απόφαση καθαίρεσής του που είχε ληφθεί πριν από περίπου δυο χρόνια…

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.